skip to Main Content
Gratis proefweek

Bootcamp Baarn

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2600 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
3 etages
sportparadijs

Bootcamp Baarn

Wil je aan je gezondheid werken in de prachtige natuur? Dan is onze Bootcamp in de regio Baarn exact wat je zoekt! Sportschool Burning Heart is een echte familie sportschool in Hilversum. De unieke sfeer merk je direct wanneer je binnenstapt. Onze slogan is dan ook ‘one gym one fam’. De Bootcamp lessen zijn toegankelijk voor ieder niveau; van jong tot oud en van beginner tot gevorderde. Tijdens de lessen werk je individueel of in groepsverband aan diverse oefeningen op de Hoorneboegse Heide. Dit alles maakt de Bootcamp nabij Baarn precies wat je zoekt.

Ons aanbod

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Bijzondere lessen

Onze missie is om iedereen te laten sporten. Wie je ook bent, wat je ook hebt meegemaakt, bij sportschool Burning Heart gunnen we het iedereen om fit en gelukkig te worden en te blijven. One Gym One Fam.

Meer info

Bootcamp in de regio Baarn

Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen! We bieden vier verschillende niveaus Bootcamp onder leiding van drie verschillende gecertificeerde leraren. Er is gegarandeerd een geschikte les voor je. Van een Walking Bootcamp tot een XXL Bootcamp, sportschool Burning Heart heeft het allemaal.

Op een lekker tempo train je met een gezellig groepje op de heide. Tussendoor worden diverse oefeningen uitgevoerd met onderdelen die je buiten overal tegen kunt komen: boomstammen, muurtjes, hekken, bankjes, ga zo maar door! Ook worden er regelmatig onderdelen meegenomen vanaf de sportschool, zoals tractorbanden en touwen. De trainer haalt het beste in jou naar boven. Zo haal je sneller je gestelde doelen, maar beleef je ook meer plezier aan een training. De lessen zijn voor iedereen, niet alleen voor diegene die top en top willen presteren. Overigens hebben we ook voor die doelgroep de perfecte les; de XXL Bootcamp!

Het doel van de bootcamp trainingen is om op fysiek gebied te groeien in kracht, conditie, uithoudingsvermogen, coördinatie, lenigheid en snelheid. Het is een full body workout waar je je zowel fysiek als mentaal beter van zal voelen. Onze leraren, maar ook de andere bootcampers, leren je doorzetten en samenwerken. Op sociaal aspect spelen onze lessen ook een belangrijke rol, je leert nieuwe mensen kennen en er ontstaan vriendschappen voor het leven.

De deelnemers van de Bootcamp in de regio Baarn zijn één grote familie. Het is een gezellige groep die zich maar al te graag uitbreidt. Buiten de lessen om wordt ook met regelmaat een gezellig uitje georganiseerd.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Verschillende lessen

We bieden vier verschillende bootcamp lessen aan voor verschillende niveaus. Zo is er voor iedereen wel een passende les! De meest toegankelijke les is de Walking Bootcamp. Je wandelt met een gezellig groepje over de heide en doet zo nu en dan een oefening. Start je pas net of heb je er een tijdje uitgelegen? Dan is de Beginners Bootcamp ideaal voor je! Je leert de oefeningen die je tijdens de reguliere bootcamp gaat toepassen. Ook ligt het tempo net iets minder hoog dan bij de reguliere Bootcamp. Wanneer je héél fit bent en zelfs de reguliere Bootcamp met twee vingers door je neus rent, staat de XXL Bootcamp je op het lijf geschreven. 1.5 uur lang ga je vol gas gevarieerd met zware oefeningen.

Interesse

Ben je enthousiast geraakt over onze Bootcamp nabij Baarn? Breng ons dan eens een bezoekje, wij zijn gevestigd op de Franciscusweg 307 in Hilversum. Burning Heart is een echte familie sportschool en we ontvangen je met open armen. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we je graag onze prachtige sportschool zien. Wil je eerst een weekje bij Burning Heart proeftrainen? Meld je dan aan voor een gratis proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen