skip to Main Content
Gratis proefweek

Sportschool Eemnes

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Sportschool Eemnes

Nabij Eemnes, vind je sportschool Burning Heart. Wanneer je bij Burning Heart binnenstapt voel je direct de unieke sfeer die er hangt. We zijn één grote familie. Onze slogan is dan ook: ‘one gym one fam’. Bij onze sportschool in de regio Eemnes vind je alleen maar deskundige trainers met een passie voor sport en een enorme gedrevenheid om deze passie over te brengen op de leden. Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde, van gezelligheidsdieren tot sporters met wedstrijd ambities, iedereen is welkom. Wij staan voor: vol energie door het leven, in balans zijn met jezelf en altijd respect hebben voor elkaar. Dit zijn de basisprincipes van Burning Heart.

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Fitness sportschool regio Eemnes

In de regio Eemnes, bij de sportschool Burning Heart vind je veel verschillende afdelingen waar je allerlei sporten kan beoefenen. Neem als voorbeeld de prachtige 24/7 geopende fitness. Bij deze sportschool nabij Eemnes vind je de grootste fitness van ’t Gooi. Deze fitness staat vol met professionele apparatuur waar je het hele lichaam mee kan trainen. Burning Heart onderscheidt zich van andere sportscholen doordat we maandelijks blijven investeren. Zo schaffen we regelmatig nieuwe apparatuur aan zodat jij altijd de beste fitness toestellen kan gebruiken. We doen er alles aan om jou de beste ervaring te bieden!

Wil je graag weten hoe je er momenteel voor staat? We bieden voor ieder lid een gratis fitcheck aan. Tijdens deze check worden een aantal lichaamsmetingen uitgevoerd, zoals het berekenen van je vetpercentage en je spiermassa. Ben je nog niet helemaal thuis in de fitness? Geen probleem. Onze trainer loopt gerust een keer met je mee voor een korte uitleg over de voor jou geschikte toestellen.

Lukt het niet om tijdens de reguliere openingstijden langs te komen? Gelukkig bieden wij de optie om 24/7 gebruik te maken van de fitness. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Verschillende lessen sportschool Blaricum

Naast de fitnessruimtes in onze sportschool nabij Laren, bieden we een breed aanbod groepslessen aan. Per week hebben we meer dan 80 lesuren waar je gebruik van kan maken. Zo bieden we meerdere keren per dag onze populairste les aan: de zaktraining. Tijdens deze conditionele training sta je met een tweetal bij een zak diverse (kick)boks- en conditie oefeningen uit te voeren.

Omringd door zoveel prachtige heide, zijn we ook vaak buiten te vinden tijdens onze Bootcamp lessen. We hebben verschillende variaties van deze les om voor ieder niveau iets aan te bieden. Heb je geen zin om te rennen? Of lukt het je niet meer? Dan is de Walking Bootcamp iets voor jou! Zet je juist liever een tandje bij? Dan staat de XXL Bootcamp je op het lijf geschreven.

Wij zijn een NOC NSF erkende boksschool aangesloten bij de Nederlandse Boksbond. We bieden wekelijks dan ook veel boks- en kickboks lessen aan. Naast boksen en kickboksen, kan je bij Burning Heart terecht voor nog veel meer vechtsporten. Denk hierbij aan MMA, Braziliaans Jiu Jitsu, Judo enzovoort.

Waar je interesse ook ligt, bij Burning Heart ben je aan het juiste adres om op een verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Van beginner tot gevorderden, iedereen is welkom! Bekijk het aanbod van al onze trainingen hier.

Interesse

Lijkt het je wat om eens een kijkje te komen nemen in onze prachtige sportschool nabij Eemnes? Kom dan eens langs op de Franciscusweg 307 in Hilversum. Wij laten je graag al het moois van Burning Heart zien! Wil je liever eerst proberen voordat je jezelf inschrijft? Meld je dan aan voor de gratis proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen