skip to Main Content
Gratis proefweek

Boksen Hilversum

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Boksen Hilversum

Wil je graag boksen in Hilversum? Zoek dan niet verder! Dan moet je namelijk bij Burning Heart zijn. Burning Heart is een officiële NOC NSF erkende boksschool aangesloten bij de Nederlandse Boksbond. Iedereen kan bij ons bokstrainingen komen volgen. Van jong tot oud en van beginners tot gevorderden.

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Boksen in Hilversum

Boksen is de perfecte sport om fit te worden en fit te blijven. De sport doet zowel een beroep op je lichaam als op je geest. Met boksen train je je uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, coördinatie, lenigheid, mentale weerbaarheid, conditie en nog veel meer. Als bokser ben je namelijk continu in beweging. Je moet altijd blijven bewegen, verdedigen, stoten en dit alles tegen oneindige combinaties van bewegingen. Dat maakt boksen zo’n mooie sport waarop je niet snel uitgekeken raakt. Zeker onder de begeleiding van onze trainer Jeremy. Hij geeft je de persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Zijn persoonlijkheid is werkelijk waar uniek en wie één keer meedoet of komt kijken zal direct snappen waarom. Tijdens het boksen in Hilversum vinden we het bij Burning Heart erg belangrijk dat sporters tijdens een training verantwoord van elkaar kunnen leren. Bij ons staat respect, plezier en veiligheid voorop, dit zullen wij als boksteam van Burning Heart ook altijd blijven benadrukken.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Boksen in Hilversum is echt voor iedereen

We kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat er geen drempel is wanneer je bij Burning Heart komt boksen. Bij Burning Heart kun je boksen in Hilversum op ieder niveau. De jongste bokser is 6, de oudste bokser is 81. Je hebt zelf alle vrijheid om te bepalen wat je wel en niet doet. Zo is sparren een onderdeel, maar het hoeft niet. Er zijn genoeg andere die alleen komen voor de techniek en conditie. Sommigen willen zelfs alleen op de bokszak, alles kan en alles is prima.

Jeremy Blijd

Jeremy Blijd is een professioneel bokser met veel wedstrijden op zijn naam en is een waanzinnig goede, gepassioneerde leraar. Wonende in Hilversum op 5 minuten van de sportschool is hij de drijvende kracht achter het boksen. Jeremy is de hoofdtrainer van Burning Heart en biedt begeleiding aan alle niveaus.

We zijn één van de grootste boksscholen van Nederland, dankzij Jeremy Blijd en ons topniveau aan boksers. Eén van onze eerste zelf opgeleide boksers, Kervan Boom, is recent onderdeel geworden van Team Nederland. Hij heeft een paar regionale titels behaald, een paar Nederlandse titels en zet nu al zijn zinnen op het Olympisch boksen.

Burning Heart

Wil je een keertje komen kijken bij boksschool Burning Heart? Wij zijn gevestigd op de Franciscusweg 307 in de wijk Kerkelanden in Hilversum. Onze sportschool is heel goed te bereiken met het openbaar vervoer vanaf het centraal station via lijn 1 en lijn 2. Mocht je liever met de auto komen dan zijn er ruim voldoende gratis parkeerplekken voor onze sportschool. Stap gerust eens binnen, dan laten we je graag al het moois zien wat Burning Heart te bieden heeft. Wil je graag een keer echt kennis maken met onze sportschool? Schrijf je dan een voor een gratis proefweek!

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen