skip to Main Content
Gratis proefweek

Sportschool Blaricum

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Sportschool Blaricum

Nabij Blaricum, vind je sportschool Burning Heart. Wanneer je bij Burning Heart binnenstapt merk je direct de unieke sfeer die er hangt. Het voelt meteen als een huiskamer waar iedereen zich thuis moet kunnen voelen. Onze slogan is dan ook: ‘one gym one fam’. Bij onze sportschool in de regio Blaricum vind je alleen maar echte, deskundige trainers met een passie voor sport en een enorme gedrevenheid om deze passie over te brengen op de leden. Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde, iedereen is welkom bij de familie van Burning Heart. Wij staan voor: vol energie door het leven, in balans zijn met jezelf en altijd respect hebben voor elkaar. Dit zijn de basisprincipes van Burning Heart!

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Fitness sportschool regio Blaricum

In de regio Blaricum, bij sportschool Burning Heart vind je veel verschillende afdelingen waar je allerlei sporten kan beoefenen. Met natuurlijk ook een prachtige fitnessruimte! Bij deze sportschool nabij Blaricum vind je de grootste fitness van ’t Gooi. Deze fitness staat vol met professionele apparatuur waar je het hele lichaam mee kan trainen. Burning Heart onderscheidt zich van andere sportscholen doordat we constant blijven investeren. Zo schaffen we maandelijks nieuwe apparatuur aan zodat jij altijd de beste fitness toestellen kan gebruiken. Zo doen we er alles aan om jou de beste ervaring te kunnen bieden!

Ben je nog niet helemaal thuis in de fitness en heb je moeite met zelfstandig trainen? Wij helpen je uiteraard graag! Bij Burning Heart heb je de mogelijkheid om samen met een personal trainer te sporten in de fitness. Onder de professionele begeleiding van deze trainer kan je op een veilige en effectieve manier aan je doelstellingen werken.

Een ander groot voordeel van onze sportschool is dat je de mogelijkheid hebt om 24/7 gebruik te maken van onze fitness. Lijkt dit je wat? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Verschillende lessen sportschool Blaricum

In de buurt van Blaricum, bij sportschool Burning Heart, bieden wij nog veel meer aan dan enkel onze prachtige fitnessruimte. We hebben namelijk per week meer dan 80 lesuren waar je gebruik van kan maken. Zo zijn wij een NOC NSF erkende boksschool bij de Nederlandse Boksbond met een top niveau aan wedstrijdboksers tot gezellige recreanten. Daarnaast kun je ook meerdere keren per dag onze populairste les volgen: de zaktraining. Tijdens deze conditionele training ga je in een tweetal bij een zak diverse (kick)boks- en conditie oefeningen uitvoeren. Bij Burning Heart kun je ook terecht voor bijvoorbeeld Bootcamp training. Deze trainingen vinden plaats in de buitenlucht. Tijdens de Bootcamp werk je individueel of in groepsverband aan diverse oefeningen op de Hoorneboegse Heide. Deze oefeningen worden uitgevoerd met verschillende onderdelen die je overal buiten tegen kan komen. Denk hierbij aan paaltjes, hekken en boomstammen. Hou je niet zo van rennen? Of kan je het niet meer? Geen probleem! Bij Burning Heart bieden we ook Walking Bootcamps aan.

Naast deze lessen kun je bij sportschool Burning Heart terecht voor nog veel meer trainingen. Denk hierbij aan Braziliaans Jiu Jitsu, Judo, MMA enzovoort.

Ook bieden we diverse krachttraining lessen aan, waarvan de populairste: FP30. FP30 is een full body HIIT workout. 30 onderdelen met eindeloze variaties, inzet-rust-inzet-rust. Zie het als een groot parcours voor volwassenen, waar je met een fantastisch en voldaan gevoel uit komt.

Waar je interesse ook ligt, en wat je ook wilt trainen, bij Burning Heart ben je aan het juiste adres om op een verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Van beginner tot gevorderden, iedereen is welkom!

Interesse

Lijkt het je wat om eens een kijkje te komen nemen in onze prachtige sportschool? Kom dan eens langs op de Franciscusweg 307 in Hilversum. Wij laten je graag al het moois van Burning Heart zien! Wil je liever eerst proberen voordat je jezelf inschrijft? Meld je dan aan voor de gratis proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen