skip to Main Content
Gratis proefweek

Kickboksen Naarden

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Kickboksen Naarden

Heb je interesse om te kickboksen in de regio Naarden? Dan kun je stoppen met zoeken! Sportschool Burning Heart in Hilversum is de grootste en gezelligste kickboksschool van ’t Gooi. We geven lessen kickboksen aan ieder niveau; van jong tot oud, van beginner tot gevorderde en van recreanten tot sporters met wedstrijd ambities. We zijn een echte familie sportschool, de slogan is dan ook ‘one gym one fam’. Onze professionele leraren hebben passie voor de sport en brengen deze passie over op de leden. Iedereen kan bij Burning Heart trainingen komen volgen, we zorgen ervoor dat het kickboksen nabij Naarden leuk en effectief is voor iedereen!

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Kickboksen in de regio Naarden

Kickboksen is een sport waarbij je je lichaam en je geest traint. Sterker nog, er zijn weinig sporten waarbij je je lichaam en geest zo intens gebruikt als bij kickboksen. Je gebruikt je armen én je benen, dus het is een full body workout. Kickboksen is een zeer effectieve sport en zo intensief als je het zelf maakt. Je traint je hele lichaam en werkt aan je conditie, uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, lenigheid en nog veel meer!

Vanaf 4 jaar kun je terecht om te kickboksen in de regio Naarden. We geven allerlei verschillende lessen kickboksen voor verschillende niveaus. Zo zorgen we ervoor dat er voor iedereen een leuke les te vinden is! De meest populaire les is de zaktraining. Per tweetal sta je bij een bokszak en wissel je kickboks oefeningen af met conditieoefeningen. De energieke muziek en onze enthousiaste trainers zorgen ervoor dat je altijd met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Burning Heart biedt verschillende technieklessen aan. Tijdens deze lessen werk je aan je kickboks techniek en ga je dieper in op het stoten en trappen, maar bijvoorbeeld ook op je dekking, je voetenwerk, het bewegen enzovoort. In sommige lessen heb je de optie om mee te doen met sparren, echter is dit nooit verplicht! Je hebt zelf de vrije keuze om te bepalen wat je wel en niet wil doen. Bij Burning Heart vinden wij het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt!

We bieden veel verschillende lessen kickboksen aan. Wil je nog wat meer informatie over hoe de lessen in elkaar zitten? Bekijk dan het hele lesaanbod.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Kickboks accessoires

Onmisbaar in een kickboksschool zijn natuurlijk de kickbokshandschoenen. Iedere participant van de sport is verplicht deze te dragen. De handschoenen worden gebruikt om zowel je handen als het lichaam van je tegenstander te beschermen. Daarnaast voorkomen ze blessures. Ze zijn absoluut onmisbaar tijdens het kickboksen nabij Naarden. Maak je niet druk als je zelf nog geen bokshandschoenen tot je beschikking hebt! In het begin kan je ze gewoon van ons lenen.

De scheenbeschermers zijn ook belangrijk tijdens het kickboksen. Ze beschermen je scheen wanneer je een trap geeft en dempen de impact. Tijdens een zaktraining heb je de vrije keuze of je scheenbeschermers draagt of niet, maar als je mee wil doen aan een techniekles is het verplicht. Zo bescherm je je eigen benen, maar ook die van je tegenstander. Natuurlijk kun je deze in het begin ook van ons lenen.

Sommige sporters vinden het fijn om bandages te dragen. Deze lange wikkels bieden bescherming, versteviging en ondersteuning aan de polsen en knokkels. Bandages worden verkocht aan de balie bij Burning Heart.

Tenslotte hebben we het bitje. Dit zachte stukje kunststof plaats je op je boventanden om je gebit te schermen. Wanneer je mee wil doen met de technieklessen is het verplicht om een bitje aan te schaffen, deze worden verkocht aan de balie.

Interesse

Ben je nieuwsgierig naar het aanbod van sportschool Burning Heart? Je bent van harte welkom om ons een bezoekje te brengen op de Franciscusweg 307 in Hilversum. We hebben ruim voldoende gratis parkeerplekken voor de deur en zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wil je eerst zelf kijken hoe het kickboksen in de regio Naarden je bevalt? Meld je dan aan voor een gratis proefweek.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen