skip to Main Content
Gratis proefweek

Boksen Soest

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Boksen Soest

Ben je geïnteresseerd in het boksen in de buurt van Soest? Dan moet je zeker bij Burning Heart in Hilversum zijn! Burning Heart is een officiële NOC NSF erkende boksschool aangesloten bij de Nederlandse Boksbond. Iedereen kan bij ons bokstrainingen komen volgen, van jong tot oud, van beginners tot gevorderden, van recreanten tot sporters met wedstrijdambities. Onze professionele trainers bieden je de begeleiding die je nodig hebt. Zij hebben passie voor hun vak en brengen dit over op de leden. We zijn een echte familie boksschool.

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Boksen regio Soest

Met boksen train je je uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, coördinatie, lenigheid, mentale weerbaarheid, conditie en nog veel meer. Boksen is de perfecte sport om fit te worden en te blijven. De sport doet zowel beroep op je lichaam als op je geest. Als bokser ben je continu in beweging. Je moet altijd blijven bewegen, verdedigen, stoten en dit alles tegen oneindige combinaties van bewegingen. Boksen is daarom ook een sport waarop je niet snel uitgekeken raakt. Zeker onder de begeleiding van professionele bokser Jeremy Blijd. Jeremy geeft je de persoonlijke aandacht die je nodig hebt, zijn persoonlijkheid is uniek. Wie één keer meedoet of komt kijken zal direct snappen waarom. Tijdens het boksen in de regio Soest vinden we het belangrijk dat sporters verantwoord van elkaar kunnen leren. Bij Burning Heart staan respect, plezier en veiligheid voorop. Dit zullen wij als boksteam altijd blijven benadrukken.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Boksaccessoires

Het meest essentiële accessoires tijdens het boksen zijn bokshandschoenen. Boksers zijn verplicht deze te dragen. In het begin stellen wij deze tot je beschikking. De handschoenen worden gebruikt om zowel je handen als het lichaam van je tegenstander te beschermen. Daarnaast helpen ze blessures te voorkomen. Ze zijn absoluut onmisbaar in onze boksschool nabij Soest.

Tijdens technieklessen is het handig een bitje te dragen, als je wilt sparren is dit zelfs verplicht. Deze worden verkocht aan de balie. Een bitje, ook wel een gebitsbeschermer, is een zacht stukje kunststof dat je plaatst op je boventanden om je gebit te beschermen.
De boks lessen worden gevolgd op boksschoenen of blote voeten. Boksschoenen zorgen voor grip tijdens het bewegen, wat een belangrijk onderdeel van boksen is. Ze helpen ook blessures aan de enkel voorkomen.

Tenslotte hebben we de bandages. Deze lange wikkels bieden bescherming, versteviging en ondersteuning aan de polsen en knokkels. Bandages worden verkocht aan de balie bij Burning Heart.

Toegankelijk voor iedereen

We kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat er geen drempel is wanneer je bij Burning Heart komt boksen. Het boksen nabij Soest is daadwerkelijk voor ieder niveau. De leeftijden variëren van 6 jaar oud tot wel 81 jaar oud! Je hebt zelf alle vrijheid om te bepalen wat je wel en niet doet. Zo is sparren een onderdeel, maar het hoeft niet. Er zijn genoeg andere die alleen komen voor de techniek en conditie. Sommigen willen zelfs alleen op de bokszak, alles kan en alles is prima.

Burning Heart

Ben je enthousiast geraakt over onze boksschool nabij Soest? Kom dan eens langs op de Franciscusweg 307 in Hilversum. Burning Heart is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Daarbij hebben we ruim voldoende gratis parkeerplekken voor onze sportschool. Stap gerust eens binnen, dan laten we je graag al het moois zien wat Burning Heart te bieden heeft. Wil je graag een keer kennismaken met onze sportschool? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvende proefweek!

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen