skip to Main Content
Gratis proefweek

Fitness Hilversum

One gym – One fam

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Fitness Hilversum

Op zoek naar een goede fitness in Hilversum? Dan ben je bij Burning Heart aan het juiste adres! Wij staan bekend als een echte familie sportschool. Zodra je onze sportschool binnenstapt dan merk je het meteen, de sfeer is uniek. Onze slogan is dan ook: ‘one gym, one fam’. Het ervaren team van Burning Heart heeft passie voor het vak en brengen deze passie maar al te graag over op de leden. Iedereen is welkom bij Burning Heart! Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde en van recreanten tot vechtsporters met wedstrijd ambities. Wij staan voor: vol energie in het leven staan, in balans zijn met jezelf en respect hebben voor elkaar. Kom maar eens een kijkje nemen in onze prachtige fitness in Hilversum en ontdek het zelf!

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Red Room 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Green Room

Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info

Fitness in Hilversum

Burning Heart beschikt over meerdere fitness afdelingen. Sterker nog, we beschikken over de grootste fitness in Hilversum. In deze fitnessruimtes vind je de mooiste fitnessapparatuur waarop je perfect aan je gezondheid kan werken. Wat ons onderscheidt van andere sportscholen is het feit dat we continu blijven investeren en vernieuwen. Zo schaffen wij regelmatig volledig nieuwe fitnessapparatuur aan of vervangen we de huidige apparatuur voor verbeterde toestellen. Zo zorgen we ervoor dat jij te allen tijde gebruik kan maken van de beste apparatuur en op een verantwoorde manier bij ons kan trainen. We willen iedereen de beste fitness ervaring kunnen bieden!

Het uitgangspunt van Burning Heart is om het lichaam in een betere staat brengen. Of hier nu de focus ligt op spiermassa vergroten, vetmassa verminderen of uithoudingsvermogen verbeteren. Dit doe je door het lichaam te prikkelen en uit te dagen waardoor de belastbaarheid toeneemt. In onze fitness in Hilversum kun je je zelfstandig uitleven op alle verschillende fitnesstoestellen. Vind je het lastig om zelfstandig je fitness oefeningen te doen of kun je je weg nog niet goed vinden in de sportschool? Dan kan één van onze personal trainers de ideale oplossing voor jou zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tarieven

Fitness Red Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Red Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen + fitness red EN green onbeperkt

€ 89,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red EN Green Room
Gratis Fitcheck

Lessen + fitness red OF green onbeperkt

€ 79,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Onbeperkt fitness Red OF Green Room
Gratis Fitcheck

Fitness Green Room onbeperkt

€ 65,00 / maand

Onbeperkt fitness Green Room
Unieke trainingsbelevenis
Oase van rust

Fitness all-in onbeperkt

€ 75,00 / maand

Onbeperkt fitness Red + Green Room
365 dagen per jaar
24/7 open

Lessen onbeperkt

€ 69,50  / maand

Onbeperkt groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Lessen beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 52,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 45,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Trainingsaanbod

Naast de prachtige fitnessruimtes heeft Burning Heart nog veel meer te bieden. We geven per week meer dan 80 uur aan groepslessen! Zo zijn wij een NOC NSF erkende boksschool aangesloten bij de Nederlandse Boksbond en hebben we een ruim aanbod aan bokslessen. Omringd door zoveel schitterende natuur bieden wij natuurlijk ook bootcamps aan. Er zijn verschillende niveaus bootcamp zodat er voor iedereen een geschikte les te vinden is!

Waar je interesse ook ligt, bij Burning Heart kun je altijd terecht om op een sportieve manier aan je gezondheid te werken. Elke les is toegankelijk voor ieder niveau en je bepaalt zelf in hoeverre je je inzet. Bekijk het hele lesaanbod voor meer informatie.

Interesse

Ben je nieuwsgierig geworden wat Burning Heart voor jou kan bieden en wil je de sfeer op onze sportschool eens komen proeven? Kom dan gerust eens bij ons langs! Je vindt ons op de Franciscusweg 307 in Hilversum. Tijdens een rondleiding laten we je graag onze fitnessruimtes zien en uiteraard mag je ook een kijkje nemen in de zalen waarin wij onze groepslessen verzorgen. Wil je eerst kijken hoe de fitness in Hilversum je bevalt? Meld je dan hier aan voor een gratis proefweek bij Burning Heart!

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen