skip to Main Content
Gratis proefweek
Boksen voor mensen met Parkinson

Parkinson Boksen

Iedere donderdag organiseren we een speciale les Parkinson Boksen. Het is wetenschappelijk bewezen dat fysieke activiteit buitengewoon gunstig is voor mensen met de ziekte van Parkinson, en boksen voegt daar nog een extra dimensie aan toe door het ook een plezierige en boeiende les te maken. Tijdens deze lessen, die plaatsvinden onder de deskundige begeleiding van onze gecertificeerde instructrice Anja, krijgen de deelnemers de kans om hun conditie, coördinatie en kracht te verbeteren op een leuke en stimulerende manier.

Anja brengt niet alleen haar uitgebreide kennis in boksen mee, maar ook haar enthousiasme en toewijding om elke deelnemer te helpen het beste uit zichzelf te halen. Haar energieke en ondersteunende aanpak zorgt ervoor dat iedereen zich welkom en gemotiveerd voelt, ongeacht hun niveau of ervaring. Bovendien creëert de groepsdynamiek een sterke gemeenschapszin, waar deelnemers elkaar aanmoedigen en inspireren.

Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt met boksen, de Parkinson Boksen lessen bieden een veilige en effectieve manier om actief te blijven en je welzijn te verbeteren. Kom langs en ervaar zelf de vele voordelen van boksen voor mensen met Parkinson onder de begeleiding van onze geweldige Anja!

Online inschrijven