skip to Main Content
Gratis proefweek

WK, nieuwe rooster, Hilversum Actief

In mijn laatste blog een stukje geschreven over Maltstock, “the relaxed whisky weekend”. Vertrok half acht in de stromende regen en kwam ruim een uur later aan op de locatie met nog steeds regen, regen en nogmaals regen. Heb een kwartiertje gewacht op de parkeerplaats toen eindelijk de lucht wat opklaarde en de regen stopte. Gedurende de dag nog wel wat fikse buien gehad maar de zon liet zich regelmatig zien. Al met al opperbest vermaakt die dag en bijzonder leuk om oude bekenden weer eens te ontmoeten. Tot zover mijn privé gebeuren, nu over naar de beslommeringen van de Dojo.

WK voor Menno en Mourad
Afgelopen zaterdag vond in Duitsland de “Battle of Germany” plaats waar ik in mijn vorige blog een artikeltje over geschreven heb. Wat ik van de meegereisde personen vernomen heb, iedereen heeft zich kostelijk vermaakt daar. Tot in de puntjes geregeld, kan je wel overlaten aan Duitsers, en bovendien succesvol verlopen voor Dojo Burning Heart. Enigste minpuntje was dat onze 2 helden, Chris en Menno, tegen elkaar moesten uitkomen. Tijdens de weging bleek Chris 300 gram!!! te zwaar te zijn zodat ze in dezelfde poule uitkwamen. De eerste ronde van deze partij werd er maar wat aangeklooid omdat beide eigenlijk niet tegen elkaar wilde uitkomen. Tweede ronde werd er wat serieuzer gevochten met als eindresultaat dat Menno de partij won op beslissing van de jury, die overigens onkreukbaar bleek te zijn, in tegenstelling van wat we wel eens in Nederland meemaken. Onze C-klasser, Mourad Amazyan, plaatste zich vrij gemakkelijk voor het eindtournooi door zijn partijen overtuigend te winnen, de 2de partij door technisch KO in de eerste ronde. We gaan beide heren terugzien op de Wereldkampioenschappen K1 WFMC van 20 tot 22 oktober in het plaatsje Hagen Duitsland.
Menno Lam ( jeugd)
Mourad Amazyan (C klasse).

Bericht van Jerry op Facebook:
Definitieve rooster staat op onze site en de app!
Niet veel verandert maar leuk is nieuw uur kickboksen jeugd zonder sparren op dinsdag om 18.30 uur. Mourad heeft zijn eigen uur onderhand wel verdiend en gaat de zak- en conditie training verzorgen op de dinsdagavond om 20.30 uur. Vanwege het feit dat Noëll de dinsdag en donderdag vanaf heden vrij is gaan Jerry en Daphne de Crossfightles van 19.30 uur op de donderdagavond verzorgen. Er werd ons zo vaak gevraagd waarom wij deze Crossfight les niet meer gaven, vanaf nu is deze wens ingewilligd.

Nieuwe matten grote Dojo:
Zoals het nu laat aanzien komt begin oktober de nieuwe vloer voor onze Dojo. Onze (oude vloer) is in zijn geheel verkocht dus voor wie 1 of meerder matten los wilt kopen, dit gaat helaas niet!!!

Hilversum Actief
Wil ook even stilstaan bij aankomende zondag wanneer er verschillende optredens zijn van onze dansschool tijdens de tweede “editie” van Hilversum Actief op het marktterrein. Met Hilversum Actief willen wij U een podium bieden om uzelf te presenteren aan het Hilversumse publiek. Sportverenigingen, dansscholen, zanggroepen, maatschappelijke organisaties, muziek- en cultuurverenigingen, iedereen is van harte welkom. Op deze bijzondere sportieve cultuurdag te vinden op de Langgewenst presenteren alle +/- 90 vrijetijdsorganisaties zich. Ook voor commerciële partijen is er ruimte om zich te profileren op de markt. Het geeft verenigingen, organisaties en activiteiten de gelegenheid om leden te werven, donateurs en of activiteiten bekend te maken aan de inwoners van Hilversum. Kom kijk en beleef!

De Kraam van onze Dansschool staat op het marktplein.
Wij hebben 3 optredens op het hoofdpodium met de volgende dansstijlen:
• Modern-Jazz • Streetdance • Breakdance • Klassiek Ballet & spitzen • Streetdance • Hiphop • Peuterballet
Schema hoofdpodium
11:30 Blok 1- na de opening

Meet and Greet en dansen met Bumba is bij de kraam van onze dansschool op het marktplein
12:45-12:55 Dans mee met Bumba
13:00-13:15 Met Bumba op de foto & WIN een MEET AND GREET

14:15 Blok 2
Meet and Greet en op de foto met Bumba is bij de kraam van onze dansschool op het marktplein
15:00-15:15 Met Bumba op de foto & WIN een MEET AND GREET
15:40 Blok 3

We hopen dat de weergoden ons niet in de steek laten zodat ik in staat ben om deze dag op film vast te leggen om op een rustig moment deze happening terug kunnen kijken.

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen