skip to Main Content
Gratis proefweek

FINANCIEEL

De school is 3 weken dicht op overheidsbesluit.

Alom bekend wat wij voor de leden doen, non stop alles investeren voor maximaal sportgenot en net 2 enorme verbouwingen achter de rug dus liggende gelden ( doekoe over) zijn minimaal. Daarbuiten is dit natuurlijk totale overmacht. 1800 leden! Als we iedereen 3 weken terug zouden moeten betalen is dat ruim 40.000e, voor jullie is het per persoon een paar tientjes. Jullie overleven dat, wij niet. Bovendien zijn jullie dan ook jullie gym kwijt..

• Alle kosten gaan gewoon door natuurlijk en 2,4 km supergym met alleen maar topapparatuur en een waanzinnig trainers team en alles eromheen kost gewoon heel veel geld.

Ik reken op jullie begrip, weet dat ik jullie begrip heb en OneGymOneFam is hier meer dan ooit aan de orde.

Nagedacht over hoe ik jullie toch kan compenseren! We hanteren alleen één maand opzegtermijn welke je bij aanvang betaald hebt. Betekend als je opzegt kan je een maand doorsporten zonder dat je hier meer voor betaald. Iedereen die nu lid is en de aankomende 3 weken niet bij ons binnen kan sporten krijgt een extra opzegmaand kado! Betekend als je opzegt mag je niet 1 maar 2 maanden doorsporten nog zonder dat je daar nog iets voor betaald…

Op deze manier worden jullie toch gecompenseerd voor de aankomende 3 weken maar kost het ons niet direct aftikken!

Niemand van ons allen heeft meegemaakt wat we nu meemaken en het radicale besluit van de overheid wordt niet voor niets genomen, totale overmacht waar we ons allen bij neer moeten leggen. Ik hoop met bovenstaande dat ik jullie toch een goed gevoel kan geven en de maand sporten ‘kado’ goed aankomt al kan je er pas gebruik van maken als je opzegt en dat duurt hopelijk nog heel lang!!!??.

Wat dacht je van de impact als je in de horeca zit? Die zijn gelijk hun inkomsten kwijt 3 weken!! Dus stel ik voor dat, wie het kan missen natuurlijk, stuur je favoriete restaurant een bericht en koop een etensbon die je later verzilverd! Zij kunnen nu het geld goed gebruiken en dat etentje komt er toch wel weer van als dit achter de rug is!! Met dit soort acties helpen we elkaar in tijden van nood.

Natuurlijk heb je altijd een wijsneus die zegt: ” Verkoopt hij die dikke AMG maar”! ?. Geloof me, 2 ton op de klok en vol in de financiering dus dat wordt het niet! Hahahaha!!! ?

Ik ben altijd open en eerlijk! Zo ook in bovenstaande. Voetbalclubs, tennis, sportscholen met jaarcontracten enz betaal je veelal ook per jaar en dan is het makkelijker als er 3 weken gemist wordt. Ons betaal je per maand dus voelt lullig als je er 3 weken niet in kan. Ik snap het, we kunnen hier helemaal niets aan doen.

In de loop van de ochtend komen we met meer info over de online trainingen die we gaan geven live dagelijks!
De 7 a 8 BOOTCAMPS die we gaan geven wekelijks. Woensdag zit ik met Joop Kasteel want de Kettlebell lessen gaan we ook gewoon geven.
Je kan je kettlebell en elastiek ophalen, mee naar  huis nemen, live de les van Joop meedoen en de Kettlebell en elastiek weer terugbrengen.
Ook zit ik met hem om de krachtsporters online lessen te geven hoe te trainen met eigen lichaamsgewicht, Joop is daar zo’n topsporter in natuurlijk met heel veel kennis .

Iedereen wilt graag in conditie blijven en dat is ook de beste manier om het virus tegen te gaan dus wij gaan er alles aan doen om jullie hierin te steunen.

  • Met de Bootcamps en online live trainingen gaan we gewoon minimaal 15 uur les per week aanbieden!!
    Dus wordt even anders maar eigenlijk ook wel weer leuk!!
    En laten we het positief en als één groot avontuur zien!!!????

Loving da positive life

Andere blogartikelen