skip to Main Content
Gratis proefweek

UPDATE

Update! Heb er 3 uit gegooid de afgelopen dagen, hoop dat onderling gepraat gaat worden en men gewaarschuwd is. Box is zeker op tijd klaar, zal rooster dit weekend bekendmaken. 26 uur lesgeven beginnen we mee. Maak ook tarieven ed bekend. Ik mag het woord niet gebruiken totdat we de officiële vergunning binnen hebben dus ik doe dat maar niet ook. Het wordt een apart bedrijf, eigen verdieping, eigen postadres alles, maar natuurlijk is het bijzondere dat er ook een abbo komt waarbij je zowel onbeperkt de gym als de box hebt en dat is redelijk uniek!

De lessen draaien vol!! Sfeer is zoals altijd waanzinnig. Had meer nieuwe lessen willen toevoegen maar zit even met de box eerst, daarna kijken waar ruimte is en wil zo graag yoga toevoegen maar ook daar zelfde verhaal. Even kijken waar ruimte en rust vooral is!! Kickboksexamens gaan ook weer komen! begin november. Certificaat 1,2 en nu ook 3 Jeremy en Marco zijn er vol mee bezig. Dingetje is natuurlijk wel de kijkers, we kunnen niet zoals voor Corona met opa, oma, zusje ed kijken dus ook daar moeten we een passende oplossing nog voor vinden!
Vandaag en morgen poets ik sloot auto’s want is weer druk daar en heb doekoe nodig want, net als bij heel veel bedrijven, is 2020 financieel een zwaar jaar! Fuck it, gas erop en knokken..

Er wordt nieuw wifi netwerk aangelegd door de buren, je weet wel die aardige gasten die straks plek moeten maken voor het zwembad

. Er komen nog veel meer camera’s want kost tegenwoordig weinig, topbeeld en hoe meer vastgelegd wordt hoe beter we alles kunnen overzien dus dat zal deze maand ook allemaal klaar en af zijn.

Ik wil de aankomende maanden minimaal 300 extra leden hebben puur en alleen die voor hun werk komen sporten, evt sauna pakken, douchen en naar je werk!! Ik zie op straat zoveel niet fitte mensen terwijl er een unieke gym staat in eigenlijk een dorp! Het is asociaal en belachelijk dat je als inwoner van ’t Gooi zo dicht bij het walhalla zit en er nog niet komt!! Denk aan al die mensen die te ver weg wonen en zoooo graag fit willen worden. Ik ga jullie binnenhengelen amigo’s en jullie leven veranderen! Je gaat meer presteren, je beter voelen, gruwelijke slaapkamer moves, er beter uitzien, slaapproblemen verdwijnen, je constant fit en sterk voelen, je huid wordt mooier, je kinderen zullen zoooo trots zijn en stress ga je om lachen ipv huilen!!! Allemaal bij het sport en levensstijl utopia van Nederland:

Familiesportschool Burning Heart.

Bijna weekend!!!!! Gas erop …

 

Andere blogartikelen