skip to Main Content
Gratis proefweek

Corona 15 december

Dus! Met gemeente overlegd

DUS! Met gemeente overlegd vandaag en het wordt allemaal erg lastig, maatregelen zijn zwaarder dan de vorige keer. Betekent dat we, voorlopig, geen buitengym mogen bouwen.

Daarom gaan we weer alles uitlenen! Dumbells, bankjes, stangen, gewichten, kettlebells, roeiers, fietsen enz. Alles wat mee kan mag mee. Strenger dan de vorige keer want 95 prct van jullie was geweldig maar 5 prct niet dus deze keer legitimatie en foto! Dit gaan we aankomende zaterdag en zondag tussen 10u en 12u doen. Op is op natuurlijk maar we hebben veel!

→ Ladies only gaat les geven via Zoom.
→  Jeugd gaan we buiten les geven tenzij het zeikt van de regen, kou is prima! iedere maandag, wo en vrijdag 15.30 u kids en 16.30 u jeugd. De judokindjes mogen ook mee doen!! Een mat buiten met dit weer is geen optie.

→  Op de site www.burning–heart.nl staan alle live lessen van de vorige sluiting, veel met gebarentolk! Gebruik deze en ga thuis lekker sporten.

→  Bootcamp is erg grijs gebied dus we gaan deze veel geven totdat we teruggefloten worden, vertrek va Zonnestraal en het rooster daarvoor maken we morgen bekend.
Plan A loopt nog maar heb eerste tegenvaller al, morgen meer hierover. Schema’s voor diegenen met een eigen bokszak liggen klaar voor jullie. Lenen geen zakken uit meer want deze zijn net nieuw, trapkussens idem want gebruiken we met de kids en jeugd.

We zijn jullie tweede huis en een plek van gezelligheid, gezond leven en een sterk lichaam bouwen en deze plek valt een maand weg!

Als je het zwaar hebt, als je ons mist, als je advies nodig hebt gewoon bellen, mailen of appén want we zijn er voor jullie. Eet gezond en schoon en beweeg genoeg ajb! Trap je er in het weekend lekker wat rommel in! En als je jezelf moeilijk kan motiveren zonder dat wij in je oor schreeuwen ga dan op nuchtere maag wandelen! Goed voor de verbranding, supergezond en lekker wakker worden. Bed uit en direct kou in…
We hebben de laatste jaren iedere euro geïnvesteerd en alleen maar gebouwd zoals jullie weten, de mooiste apparatuur en spullen neergezet en we hebben een waardeloos jaar dus er zijn totaal geen reserves dus graag niet de vraag om geld terug. Als we dat gaan doen is het sprookje voorbij voor ons, het team en jullie! Hoop op ieders begrip hierin dat het totale overmacht is en hopen en verwachten dat we ons de afgelopen jaren wel bewezen hebben naar jullie, onze gym Fam, toe. Het is maar een maandje en we zorgen dat alles klaar staat om direct gas te geven va 20 januari….
Rest ons te zeggen dat we er doodziek van zijn, het hele team, en we de dagen aftellen! Er zijn voor jullie en alles weer uit de kast trekken om jullie gezond te houden…
OneGymOneFam

Dikke kus, Jer & Daph.

Andere blogartikelen