skip to Main Content
Gratis proefweek

Corona Nieuwe regels

kBAM!!! Weinig geslapen zeg, en met mij nog een miljoen denk ik

Wat we gaan doen! Rooster is rond, ff finetunen en later vandaag laat ik weten! De aankomende weken vanwege de beperkingen gaan we lessen geven van 40 min alleen op de zak! Dat wordt een kneiterharde, oergezonde workout en maakt van je lichaam een virus slayer!! Alle ventilatie staat 24-07 vol aan en alles wordt 2 maal daags ontsmet met Septisquad (Duur maar top, wordt ook in OK’s gebruikt) afgelopen week weer 3 eruit gegooid die na herhaaldelijk waarschuwen geen flesje en schoonmaak middel gebruiken. Zijn veelal de jongeren blijkt. Geloof me, al moet iedereen weg! Dat respect gaat getoond worden, het is geen vraag het is verplicht. Er Komen ook 20 handdoeken binnen vandaag die je kan huren als je vergeet.

De sportschool wordt opgedeeld in zijn originele staat wat inhoud:
Grote dojo nr 307 , hoofdingang gebruiken aankomst, CrossFit uitgang, lessen 40 min en gelijk weg max 30 man.

Kleine dojo nr 305 (Schermen gaan naar beneden permanent voorlopig) In- en uitgang fysio Folkert, lessen 40 m in en gelijk weg max 18 man.

Budo Groene dojo nr 309, CrossFit is ingang, hoofdingang is uitgang, lessen 40 min gelijk weg max 20 man.
Fitness beide verdiepingen 311 en 313 mogen max 30 man per kant, zoveel lopen er nooit rond dus geen probleem, systeem wordt wel aangepast dat mocht toch zo zijn en er 60 keer gescand wordt in een uur er een alarmbel afgaat en we kunnen ingrijpen, maar zal niet nodig zijn…

Ladies only, nr 301 gaan we vandaag passen en meten hoeveel er mogen sporten verantwoord en conform de regels, in- en uitgang bij Otopoets en komen helemaal niet in de sportschool.

CrossFit eigen in- en uitgang, max 30 maar de WOD’s zijn sowieso al max 12.

Bijgaand filmpje WOD gisteravond! Alleen maar positieve geluiden over de manier van lesgeven, over hoe het eruit ziet en wat er staat! Wat een aanvulling is dit zeg ….

Contactsporten mag een paar weken niet en daar houden we ons aan, we verhogen aantal zaktrainingen en functional trainingen en je mag vrijblijvend CrossFitten dus alle Budo mensen niet zeuren en doe ff wat anders!
Rooster wordt straks bekend gemaakt, eerst ff zorgen dat alles ingevuld is!
Bootcamps gaan gewoon door.
Lessen gaan dan weer op inschrijving, fitness niet…
Loving da denkeninoplossingenLife!!!!!

Andere blogartikelen