skip to Main Content
Gratis proefweek

We’re Back!

Burning Heart, Chloe, Nieuw Zeeland

Donderdagochtend, vaste prik om mijn blog neer te pennen.

Geniet van mijn 2de bakje koffie, shaggie in mijn mondhoek, nu maar weer kijken of we er een leuke leesbare blog van kunnen maken.
Zie op de camerabeelden dat er volop activiteit heerst op de dojo en zowaar iedere aanwezige in de fitness gebruikt een handdoek, zou de vele oproepen dan toch een beetje geholpen hebben? Op privé gebied heb ik na een maand Chloé weer kunnen verwelkomen na een fantastische reis naar het verre Nieuw Zeeland, samen met haar oma, voor een bezoek aan het gezin van Daphne haar tweelingbroer. Voor haar een reis, in haar nog jonge leventje, die onuitwisbare indrukken achter gelaten heeft. Tot een parachutesprong toe, echt een dochter van haar vader.
Op de dojo gaat de bezettingsgraad langzaam maar zeker weer normaal worden.
Bij het verschijnen van mijn volgende blog hoop ik het nieuwe rooster te kunnen presenteren waar momenteel hard aan gewekt wordt.
Het wordt een rooster waar Samantha op de dinsdag niet meer in voor komt, Sam gaat zich volledig toeleggen op haar eigen sportschool en daarnaast pakt zij het wedstrijdgebeuren weer op.
Ook Sam wordt een jaartje ouder en ik heb van nabij meegemaakt dat het voorbereiden op een wedstrijd best wat vergt. Bijna dagelijks heen en weer tuffen naar Vos Gym in Amsterdam waar zij traint om op topniveau te komen. Vanuit hier, veel succes in de toekomst Samantha!


Open dag Dance Dance Dance en Ladies Only

Zaterdag 8 september openen de deuren van Dance 3 en Ladies Only zich voor een open dag.
Deze open dag begint om 13.00 uur en eindigt rond de klok van 16.30 uur.  Tijdens de Open Dag mag iedereen onze open danslessen volgen en staan we eenieder te woord die vragen heeft. Daarnaast zullen er diverse dansdemonstraties te zien zijn die worden opgevoerd door dansgroepen van de dansschool. Kom dus gezellig langs, schrijf je vrijblijvend in voor een proefmaand dansen in september en dans 1 maand gratis mee!

Opgelet: deze actie geldt enkel tijdens de open dag!!!


Gedonder deur fitness-ruimte.

Het is een grote ergernis van Jerry en mij dat regelmatig de deur naar de fitness open staat. Ontelbare malen de hele handel gereset echter resultaat….. geen.  Marcel en Daniel die de installatie aangelegd hebben, konden er maar niet achter komen waarom de deur soms open stond. Ook Epass die de scanners geleverd heeft meer dan eens gebeld om eens te kijken of zei erachter konden komen waarom dit gebeurde. Door stom toeval is onze schoonmaker Ronnie Stuivenberg erachter gekomen. Hij stond op de 2de verdieping te wachten toen hij merkte dat de deur spontaan open sprong, tegelijker tijd viel het Ronnie op dat de verlichting op de 1ste verdieping uit ging middels een detectieschakelaar die er voor zorgt wanneer er geen beweging is de lampen automatisch uit gaan. Ronnie die een goed stel hersens heeft telde 1 en 1 op en na een paar keer uitgeprobeerd te hebben concludeerde hij dat het opengaan van de deur te maken had met de schakelaar die de verlichting bedient. Met deze kennis lichtte hij mij in en na dit te checken kwam ik tot dezelfde conclusie.
Zowel Marcel als Daniel zijn momenteel op vacantie maar bij terugkeer van een van hun zal ik onze bevindingen mededelen zodat dit euvel snel verholpen gaat worden. Zo zie je maar weer, een stom toeval heeft dit aan het licht gebracht. Het is wel een bevestiging dat het scanapparaat goed wekt want bij onderbreking van de stroom behoort de deur direct van het slot te gaan, denk hierbij aan calamiteiten.


Foto bij blog

Ik vind het leuk smoelen wanneer mijn blog opgevrolijkt wordt met afbeeldingen die iets te maken hebben met mijn blog.  Soms raadpleeg ik afbeeldingen van Google zo ook toen ik het in mijn aanhef had over schaatsen. Weet niet meer welke blog maar herinner me wel zoiets. Meestal is het één zinnetje, hooguit twee omdat ik het leuk vind iets te schrijven over dingen die mijn aandacht getrokken hebben. Groot was mijn verwondering deze week toen ik de postbus van onze dojo leeghaalde en er een brief uit België tussen zat. Het betrof een schrijven over auteursrecht en of Burning Heart maar even € 318,00 wilde overmaken omdat ik dat fotootje gebruik had.


Gewisseld van vervoersmiddel

Nagenoeg iedereen weet dat ik al jaren in de rode C1 citroén rijd.  Kortgeleden produceerde de motor wat vreemde geluiden die me niet aanstonden. Na overleg met jerry mijn vertrouwde C1 omgewisseld voor de zwarte Volkswagen Up, die moet ik nageven net zo lekker rijdt dan de C1.
Dus geen reclame voor Otopoets meer maar nu dus Dance Dance Dance.
Grote voordeel is naast de 4 deuren, moet tegenwoordig nog wel eens naar Laren om mijn kleinkids naar school te brengen, dat voor hun wat comfortabeler is.
Ander voordeel is dat deze Up op slot kan, iets wat bij de C1 al een tijdje niet kon doordat de sloten defect waren. Vervoer tegenwoordig best prijzige filmapparatuur en dan is het wel handig dat zoiets achter slot en grendel ligt wanneer ik b.v. Albert Heijn aandoe.

Dit was deze week weer wat ik te melden had.
Tot mijn volgende blog,

Dick.

Andere blogartikelen