skip to Main Content
Gratis proefweek

Wedstrijdvechters: Next Step!!!

Oke, next step.. Zoals aangegeven hebben we nu een paar jaar gestoeid met wedstrijdvechters, gala’s en de vele bonden die de kickbokswereld kent. Noël Twight is er een paar maanden geleden bijgekomen en zijn ervaring en vechters zijn een heerlijke aanvulling. Om alles te laten wennen aan elkaar hebben we een paar maanden uitgetrokken om zijn ‘leden’ te verwelkomen als Burning Heart leden en ook Noël de tijd gegeven zijn plek te vinden in een al top draaiend team.

Een paar jaar geleden had ik ze direct in het diepe gegooid maar mijn ervaringen in de vechtsportwereld en mijn vele conflicten met iedereen die het niet op mijn manier, natuurlijk de enige en beste manier, deden hebben ervoor gezorgd dat ook ik nu respect heb dat niet iedereen direct kan schakelen en accepteren.
Nu 3 maanden verder is Noël een volwaardig teamlid die zich maximaal inzet en zijn plek in het team echt zelf ‘verdiend’ heeft, zoals het hoort. Klasse man! Trots op…

Daarom vanaf maandag gaan we nu alle wedstrijdvechters samenvoegen en gaan er strikte regels gelden als je de naam van je gym verdedigd. Per direct kan ik jullie allemaal mededelen dat wij alleen deelnemen aan gala’s met bonden aangesloten bij de Sectie Ringcontactsporten FOG! Geen uitzondering daargelaten. 2016 gaan wij ook zelf gala’s organiseren en hoef niemand uit te leggen dat deze van een voorbeeldig niveau zullen zijn. 2 a 3 jeugdgala’s in onze eigen sportschool met max 300 man publiek. 1 gala in het voorjaar t/m de B klasse en 35 plussers in Hilversum op een mooie lokatie met max 1000 man publiek en einde jaar samen met mijn broeders van Real Fighters sluiten we af met ‘A night to remember’ met max 1750 man publiek en vele A partijen.

Ik ben eraan gewend geliefd en gehaat te zijn dus als ‘groentje’ in de kickbokswereld zeg ik al jullie ervaren organisators en vechters dat ik een kruistocht ga beginnen tegen iedereen die organiseert naar eigen regels en waarden!! Jarenlang is de kickbokswereld verziekt door jullie, bestaan er geen echte rankings en worden er titels uitgedeeld die men bedenkt tijdens het ontbijt!. Prima en het is een wereld met vele ego’s en namen maar, eerlijk is eerlijk, het kickboksen is nu van iedereen, alle lagen van de bevolking beoefenen het en het is tijd voor een frisse, eerlijke en vooral duidelijke wind! Nederland is klein maar wat brengen we al jaren grootheden voort en de reden dat ze nooit sportman/vrouw van het jaar worden komt alleen maar door de waarden en normen van ‘De foute enge kickbokswereld’!! Maar ik kan iedere criticus en journalist vertellen dat er een hoop mensen bezig zijn om dit alles op de rit te zetten en dat een jonge frisse en ongekend mooie sportschool als Sportschool Burning Heart er alles aan gaat doen om dit te steunen.
Osu!!! BAM!!!

Andere blogartikelen