skip to Main Content
Gratis proefweek

Theater Gooiland, Viking Shirts & Verjaarspartijtje?

Hemelsvaartdag, dus donderdag met andere woorden Blog tijd. Net een uurtje van de weldadige zon genoten op mijn balkon, naast me een lekker verfrissend biertje en mijn kat die constant voor mijn neus zit en over het toetsenbord loopt. Niet bepaald ingrediënten voor het schrijven van mijn wekelijkse Blog, wel het biertje maar doel in dit geval op de fratsen van mijn poes die me danig in de weg zit momenteel. Naast me, op het 2de scherm, de camerabeelden van de sportschool die een goed gevulde Fitness ruimte laat zien ondanks het fraaie weer vandaag. Alleen jammer dat ik spijtig genoeg ook weer zie dat veel mensen als koppeltje binnen komen en maar één persoon daadwerkelijk met zijn pas of telefoon incheckt. Wil niet beweren dat ik ieder lid herken maar de personen die ik voorbij zie komen die niet inloggen zijn daadwerkelijk lid van Burning Heart, mensen voor jullie eigen veiligheid….. log in!!!

App
Vanochtend was weer de traditionele ochtendmis om 10.00 uur en tot mijn grote genoegen behoorlijk gevuld met enthousiaste sporters van jong en oud. Denk dat menige echte kerk jaloers is op zo’n bezoek. Voorganger Jerry ging weer ouderwets te keer tijdens deze les en zag al rap de nodige zweetdruppels op verhitte gezichten komen, daarnaast was het gekreun niet van de lucht. Jerry zijn broer had het genoegen om tijdens de les een apparaatje, ben even de naam kwijt, uit te testen. Het komt hier op neer, je bevestigt tussen je bandage een plaatje op je pols en die geeft naderhand op een vooraf geïnstalleerde App op je telefoon o.a. snelheid, kracht van de stoten op een zak weer. Best interessant om eens te meten echter je moet vooraf wel op de knop start drukken van de App en dat was Marco vergeten.
Benieuwd naar het resultaat, onze proefpersoon Marco beschikt over veel power en snelheid bij het stoten vandaar dat hij uitgekozen was, het resultaat bleek nul komma nul vanwege zijn actie om de startknop niet te activeren. Aankomende zondag gaat de test opnieuw gedaan worden. Aansluitend kan ik u melden dat vanwege een korte vakantie van jJerry, een paar daagjes op Texel met gezinnetje en hond Baloo onze dominee Ad Donkerlo de honneurs waar neemt als voorganger.

Verjaarspartijtje gefilmd
Enkele weken geleden had ik het genoegen een verjaarspartijtje te filmen op onze dansschool. Kreeg hiervoor het verzoek van Celia Berg die namens onze dansschool dit partijtje op een meer dan grandioze wijze georganiseerd had. Bij het monteren van de beelden, het uiteindelijke resultaat was uiteraard alleen bestemd voor de ouders, bekroop me allengs het gevoel van Goh, dit kan een mooie promo worden voor dit soort partijtjes. Bij het afleveren van de film gevraagd of ik deze beelden mocht gebruiken en gelukkig hadden de ontvangers geen bezwaar. Celia verwittigt dat we de beelden mochten gebruiken en haar vertelt dat ik een beknopte versie in elkaar zou draaien voor o.a. haar eigen website en ter promotie van onze dansschool. Doordat ik de afgelopen tijd nogal druk op onze dojo ben geweest heeft het, voor mijn doen, lang geduurd voordat ik hieraan toe kwam. Afgelopen woensdag genesteld achter mijn computer om deze promo in elkaar te draaien. Geheel toevallig kreeg ik dezelfde woensdagochtend een berichtje van Celia hoe ik ervoor stond en kon haar antwoorden dat ik gepland had om eraan te beginnen. Het resultaat ben ik zelf best tevreden over en via Wetransfer naar Celia gestuurd. Binnen no-time bericht terug dat ze in de wolken was met haar promo, twee tevreden mensen dus. De film is te zien op deze Dance-pagina!!!

Theater Gooiland
Voor de dansschool liefhebbers, 12 juli is een dag om rood omcirkelt in jullie agenda te zetten. Dance 3 pakt groot uit en heeft op deze woensdag Theater Gooiland gehuurd voor ons eerste dansvoorstelling op een groot podium. Alle Kids vanaf 2 jaar geven een voorstelling op een heus podium in een echt theater. Zowel onze jongste ballerina’s als de meer gevorderde groepen gaan hun danskunsten laten zien in een heus theater en niet zomaar een theater. Menig groot kunstenaar heeft daar opgetreden, het is wel lang geleden maar wat dacht je van Toon Hermans die zijn One Man Show daar liet zien.
Dus mensen, wanneer je even tijd kunt vrijmaken, vanaf 18.00 uur begint het spektakel.

Viking Shirts
Nog even en het is zover, de Viking water editie 2017. De Viking Shirts zijn bedrukt en zien er zoals we gewend zijn van dojo Burning Heart gelikt uit. Felrood met een witte tekst is het geworden, het voorbeeld prijkt deze blog. Benieuwd naar jullie conditie?

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen