skip to Main Content
Gratis proefweek

Verjaardagspartijtje

We schrijven vrijdagochtend rond de klok van acht wanneer ik me realiseer dat ik nog geen blog heb geschreven. Daarnaast ben ik tegen mijn gewoonte pas een half uurtje mijn bed uit. Dus met andere woorden, ben nog niet helemaal bij de tijd voor het schrijven van een blog. Daarnaast de afgelopen dagen een beetje teveel hooi op mijn vork genomen met het veranderen van de Crossfight-ruimte. Het waren best een paar hectische drukke dagen die achter mij liggen. Samen met Jerry de ombouw en toiletten gesloopt en de kozijnen met de Viking poster op de achter en zijwand gemonteerd waarbij Abman regelmatig de helpende hand bood. Wat nog te gebeuren moet is het aanhelen van het plafond maar denk dat we dat naar aankomende week verschuiven want ben best zoals men dat noemt gesloopt op moment! Het ligt wel in de bedoeling om de Crossfight ruimte definitief in te delen in de loop van de middag. Een klus wat best ingewikkeld is want zoals het er nu bij ligt is het veels te rommelig. De hoek waar de toiletten zich bevonden zijn we wel tevreden over, zo staan de 2 roeiapparaten direct om de hoek bij binnenkomst van de Crossfight ruimte. Doordat deze roeiers best aan de lange kant zijn lijkt het ons de ideale plek waar ze nu staan.

Daan in de Octagon
Dinsdagavond is onze Octagon voor het eerst gebruikt voor een uurtje MMA uiteraard gegeven door ons aller Daan van Velzen. Daan kon niet wachten om de kooi te gebruiken met zijn jongens en het deed mij veel deugd om hem die avond aan het werk te zien. Kan deze leraar als een bijzonder rustig en toegewijde trainer waar je altijd op rekenen kan. Zag thuis op de camera’s dat hij de kooi inging dus wilde kost wat kost dit op film vastleggen. Met gezwinde spoed richting Dojo met mijn DJI camera waar naar later bleek de batterij nagenoeg leeg waren. Gelukkig had de camera genoeg puf om wat beelden van Daan zijn les te maken.

Verjaardagspartijtje
Koningsdag gebruikt om de opgenomen beelden van een verjaardagspartijtje die onlangs gevierd is op onze dansschool te monteren tot één film. Kreeg dit verzoek van Celia Berg, onze danslerares, en kon deze topper natuurlijk niet weigeren. Even ter informatie tussendoor, men kan de dansschool tegenwoordig huren om o.a. verjaardagen te vieren van je Kid. Mocht men hier oren naar hebben neem dan contact op met de dansschool. Terugkomend op het partijtje waar Celia mij voor gevraagd had, kwam bewuste zaterdag de dansschool binnen en keek mijn ogen uit naar de versierde tafel. Werkelijk een plaatje zoals het er uit zag, zeker in aanschouw nemend dat dit voor jonge tieners opgemaakt was. Heb een foto van deze tafel gebruikt als illustratie van deze blog. Celia haar opzet was om met de jarige en haar vriendinnen een dansje in te studeren om die later, zonder dat de kids dit wisten, de ouders het eindresultaat voor te schotelen. Moet zeggen dat ik best tevreden ben met het gemonteerde filmpje waar ik de ganse dag mee bezig geweest ben. Een leuk aandenken voor de kids en ouders.

Drone
Wanneer je binnenkort een Drone ziet rondvliegen in onze Dojo moet je niet vreemd opkijken. Jerry en ik hebben besloten zo’n pracht stuk techniek aan te schaffen.
Het lijkt me geweldig om vanuit het plafond beelden te schieten. Het is nog één ding wat ontbreekt op mijn lijst van camera’s en die droom gaat dus binnenkort in vervulling.

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen