skip to Main Content
Gratis proefweek

Twins

Begin mijn blog met een stukje privé. Afgelopen woensdag wederom 1 jaartje ouder geworden. Al sinds mensenheugenis werd mijn verjaardag overgeslagen simpel omdat we binnen ons gezin 3 verjaardagen op rij hadden. Om weer een huis vol te hebben op 8 februari was me teveel, zeker aangezien we een flinke familie hadden.
Sinds het overlijden van mijn vrouw in 2000 komt mijn gezin rond mijn verjaardag op de Erasmuslaan en trakteer ik op een heerlijke Gourmet en dat is uitgegroeid tot een traditie. Aangezien Jerry en Daphne op vakantie zijn deze week houdt mijn gezin deze Gourmet nog te goed. De avond voor mijn verjaardag ontving ik een what’s app van Chloë met het verzoek om op mijn verjaardag te komen eten op de Kolhornseweg. Zo gezegd zo gedaan en wat schetste mijn verbazing, de meiden hadden ballonen en slingers opgehangen zodat ik mij toch een beetje jarig voelde. Na een heerlijk diner gemaakt door oppas meisje Jaimy werd het toetje tevoorschijn gehaald. Een eigen gebakken appeltaart door Chloë met een flinke klodder slagroom. Als afsluiter liet Isi haar boekbespreking zien die ze de volgende dag op school moest uitvoeren. Een bijzonder vlot gebeuren ondersteund met beelden op de computer, mag zeggen dat ik best onder de indruk was van haar presentatie.

Nieuwe mat
Wellicht is het jullie opgevallen, deze week wordt onze vloer onder handen genomen wat resulteert in een schone mat. Elke dag van de week wordt een stuk gereinigd bij Otopoets met de hogedrukreiniger. Daarna worden de matten behandeld met een impregneer middel ter voorkoming van vuil worden. Door dit impregneer middel wordt er een laagje aangebracht wat vervuiling voorkomt. Het was de bedoeling om nieuwe matten aan te schaffen maar door een bijzonder bijdehande opmerking van mijn schoondochter is dit even uitgesteld.
Haar opmerking luidde: Jerry waarom kijken we niet eens rond op de aankomende grootste Fitness beurs van de wereld, genaamd Fibo die begin April in Duitsland wordt gehouden.
Daar staan ook Chinese aanbieders en wellicht kan dit vele euro’s schelen want het vernieuwen van de mat kost een slordige 10.000 euro.

Boksgala
We naderen met rasse schreden ons Boksgala in sporthal Kerkelanden. De voorbereidingen verlopen met horten en stoten maar dat mag de pret niet drukken. Woensdag zijn de entreekaarten gearriveerd en hopelijk nog deze week de posters van het Boksgala. Kaarten kosten in de voorverkoop € 15,00 en aan de deur € 20,00. Informatie over tafels, hwouwerkerk@live.nl of bij Jerry via een bericht. Omdat boksen op moment groeiende is en zich mag heugen in een grote populariteit gaan we begin maart bij dojo Burning Heart van start met lessen voor de jeugd vanaf 9 tot 14 jaar.
Dus weer een uitbreiding van de toch al vele lessen die wij bieden!

Dance Dance Dance en Ladies Only
Ook op onze dependance, Dance Dance Dance en Ladies only is het een en ander aan het veranderen. Men kon tot aan heden nog steeds geen gebruik maken van een douchegelegenheid. Doordat het gebouw opgesplitst is geworden, De Haas auto’s en ons sportgebeuren hadden we een eigen huisnummering nodig. Zowel electra als gas konden pas aan de slag wanneer er ook daadwerkelijk een eigen huisnummer aanwezig is. Nu moet je voor zoiets bij gemeente Hilversum zijn voor een aanvraag en zowaar die is na lang wachten gekomen. De verwarming draaide via de Haas net zoals het licht maar nu hebben we een eigen aanvoer van beide.

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen