skip to Main Content
Gratis proefweek

Trots

We zijn bijna 14 dagen bezig met onze nieuwe vestiging op de Franciscusweg en moet zeggen dat de werkzaamheden gesmeerd lopen. Het is nu donderdag en nagenoeg al het sloopwerk is achter de rug. Zowel bij Ladies Only op de eerste verdieping als bij Dance Dance Dance op de begane grond zijn de wanden waar de spiegels in komen nagenoeg klaar. Als alles een beetje meezit is de electra op de 1ste verdieping deze week afgerond. Vrijdag staat op de planning het bevestigen van een aantal balken waar de bokszakken aan komen te hangen, dacht uit mijn hoofd 27 stuks.
Deze zakken blijven straks permanent hangen omdat je nu eenmaal niet van het op papier zwakkere geslacht kunt verlangen dat men de zakken na afloop van de les verwijderd.
Het andere gedeelte van de vloer blijft leeg zodat er meer dan voldoende ruimte over is voor trappen tegen kussens, grondoefeningen e.d.
Als het wederom een beetje meezit wordt er vrijdagmiddag begonnen met het spuiten van het plafond, muren, kleedkamer en andere ruimtes.
Op de begane grond gaat vrijdag het geraamte voor een glaswand geplaatst worden zodat men vanuit de lounge ruimte een ongekend zicht heeft op het dance gebeuren.
Het bijzondere van deze glazen wand is het feit dat men vrijelijk zicht heeft op de dansvloer maar vanuit de zaal zelf niet naar buiten kunt kijken. Hier wordt een speciale folie aangebracht.
Uiteraard gaan de glazen wanden vlak voor de opening geplaatst worden net zoals de spiegels.
Als onderdeel van de dansvloer is er onder andere een laminaatvloer waar later een speciale pvc laag over heen gaat. Het laminaat voor deze vloer is al in huis, dus wederom als het aankomend weekend meezit wordt met het leggen van deze vloer a.s. maandag begonnen.
Zoals gezegd wordt het plafond bij Ladies Only gespoten en bij Dance Dance Dance zit er een verlaagd plafond in waar over de hele ruimte nieuwe plafondplaten ingaan omdat de oude ronduit smerig en behoorlijk verkleurd waren.
In het hele gebouw komt ledverlichting te hangen, trouwens deze Ledverlichting komt ook in onze bestaande sportschool.
Je ziet, de werkers van Burning Heart zitten niet stil en gaan er een mooi paleisje van maken waar we trots op kunnen zijn.

Gago Drago
Niet alleen zijn we bezig met onze nieuwe vestiging ook bij Burning Heart komt er een nieuw teamlid bij. Legend Gago Drago komt binnenkort elke woensdag les geven en zal ook bij onze wedstrijdjongens zijn steentje bij dragen. Een en ander moet nog uitgewerkt worden maar als Burning Heart zijn wij zeer in onze sas met deze versterking.
Gago Drago heeft bij ons in het verleden tot 2 maal toe een Seminar gegeven en deze happening werd beide malen zéér goed ontvangen.
Neem eens de moeite en kijk op You Tube waar vele filmpjes te vinden zijn van deze sympathieke vechter.

Trots
Het zijn ditmaal maar 2 onderwerpen die ik onder jullie aandacht breng middels mijn alweer 37ste blog maar niet de eerste de beste onderwerpen.
Ben eigenlijk best een beetje héél véel trots op wat Jerry als ondernemer neer zet.
Gisteravond (woensdag) na weer een dag van hard werken lekker genoten van een BBQ met Daphne en Jerry bij hem in de tuin en in tegenstelling tot wat in normaal doe, vlot naar huis, gezellig blijven hangen en lekker lopen kletsen over hoofdzakelijk Dojo Burning Heart.
Over hoe het begon en wat er nu als een huis staat. Weet dat hij niet zit te wachten op complimentjes maar nogmaals…..supertrots op die gozer en Daphne.

Tot de volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen