skip to Main Content
Gratis proefweek

Theater Gooiland

Het is blogtijd voor mij maar ben er met mijn hoofd niet helemaal bij. Denk steeds aan dat akelige bericht wat van Ajax af kwam deze dag en dat betreft de gezondheid van een van hun grootste talenten, Abdelhak Nouri. Een zeer getalenteerde gozer die ernstige hersenschade heeft opgelopen tijdens een oefenpot afgelopen vrijdag in Oostenrijk.

Theater Gooiland
Deze trieste gebeurtenis staat in schril contrast met het euforische gevoel wat ik gisteravond had na thuiskomst van Theater Gooiland waar ik intens genoten heb van het optreden van de dansers(sters) van Dance Dance Dance. Ik weet, ben wellicht wat bevooroordeeld, maar heb intens genoten van het hele gebeuren. Met mij hebben ruim 300 personen een spetterende show gezien. Alles verliep zoals gehoopt mede door de vrijwilligers die dit tot stand hebben gebracht. Ga niemand in deze blog speciaal in het zonnetje zetten maar heb van afstand gezien wat voor klus deze voorstelling is geweest, hulde aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen! Zag persoonlijk de voorstelling vanaf het balkon waar ik met mijn filmspullen stond en schaam me er niet voor, heb menig traantje gelaten achter de camera zo ontroerend vond ik het. Was maar wat blij dat ik geen mensen om me heen had, ben nu eenmaal een sentimentele ouwe man maar moest inwendig lachen toen Jerry aan mij opbiechtte dat hij ook soms tranen in zijn ogen had zo trots was hij op zijn team. In een kleine 9 maanden het toch maar voor elkaar gebotst om in Theater Gooiland te staan.

Gebruik je pas
Wil u er nog een keer op wijzen dat men een tegoed op je pas kan zetten om drank of iets dergelijks aan te schaffen. Regelmatig wordt er gevraagd, geef even een flesje drank reken straks na afloop wel af. Ons beleid is dat we hier niet meer aan beginnen, hoe lullig en klantonvriendelijk het ook lijkt, want regelmatig wordt er vergeten na afloop af te rekenen dus mensen boter bij de vis!
Neem maar een voorbeeld, 2 flesjes per week is 700 flesjes per jaar.

Komkommertijd
Het begint komkommertijd te worden op onze sportschool en dat ga ik ook merken kwa onderwerpen. Op moment kabbelt het rustig door bij Burning Heart en moet diep graven om een nieuwtje te melden dus denk aan wat ik eerder van plan ben geweest, hoofdstukken wijden aan het ontstaan en de ontwikkeling van Burning Heart.Was er ooit aan begonnen dus al zit ik er zelf niet echt op te wachten, ben druk genoeg, wil toch op een beetje zinvolle manier mijn wekelijkse blog schrijven.

Wat korter als gewend maar niet minder gemeend.

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen