skip to Main Content
Gratis proefweek

The Wall Punching Bag

Burniing Heart, Fitness, Boxing Bag, Dojo

Vaste prik, donderdagochtend weer tijd om aan mijn blog te beginnen. Het kwik loopt gestaag op en er staat wederom een warme dag te wachten met temperaturen die kunnen oplopen naar zo’n 30 graden. Afgelopen dinsdag is mijn flat een stuk slimmer geworden, firma Liander heeft namelijk mijn electra en gasmeter omgewisseld in wat in de volksmond bekend staat als “slimme meters”. Iets wat binnenkort ook in de dojo te gebeuren staat. Hou de standen wel in de gaten want niet altijd gaat het goed begreep ik.Verschillende programma’s op TV hebben hier een item aan geweid waar huishoudens na het plaatsen van die meters ineens geconfronteerd werden met torenhoge rekeningen.
Zie op de camera’s dat de fitness weer redelijk gevuld is rond het tijdstip van 08.00 uur. In de regel zie je een vast ploegje sporters die elke dag rond dit tijdstip lekker aan het sporten zijn. Neem 2 personen die nagenoeg elke dag bezig zijn, namen noem ik niet vanwege hun privacy, maar leuk om te constateren dat hun dagelijkse inspanningen vruchten afwerpen. Wanneer je deze personen vergelijkt kwa body toen ze serieus aan de slag gingen een jaar geleden met hoe ze er nu uit zien, klasse hoor. En zonder hulpmiddelen, puur sporten.Dit was weer mijn gebruikelijke inleiding, over naar de gebeurtenissen van afgelopen week op de dojo die karig zijn, m.a.w. weinig te melden.


 

The wall punching bagg

Dit apparaat heeft een lange geschiedenis, hing aan de muur vanaf het eerste begin van Burning Heart in de allereerste dojo. Later verhuisd naar de crossfight ruimte maar telkens was er wat mee, op de een of andere manier kwam er telkens speling in ondanks fikse keilbouten waarmee dit apparaat bevestigd was. Besloten om de scharnieren vast te laten lassen met hopelijk resultaat dat hij nu onwrikbaar aan de muur blijft zitten. Deze wall punching bagg werd best veel gebruikt in het verleden dus hangt vanaf nu weer aan de betonnen pilaar achter in de crossfight.


 

2de Diploma jeugd

Momenteel bezig met het ontwerpen van het vervolg diploma kickboksen voor onze jeugd. Wanneer dit examen gaat plaats vinden is nog niet bekend maar gaat er aankomen. Het eerste examen was een groot succes dus zoals toen aangekondigd is nummer 2 in de maak.


 

Scannen voor iedereen

Omdat door een weekje vacantie Ab Stuivenberg, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang op de dojo, niet aanwezig was zijn taak overgenomen achter de balie gedurende bepaalde uren. Een van de dingen is controleren dat daadwerkelijk iedereen incheckt bij binnenkomst. Weet dat dit niet altijd gebeurt maar oh zo belangrijk is. Zo stond ik afgelopen maandag op mijn post achter de computer en zag de een na het andere jeugdlid doorlopen zonder te scannen. Men weet onderhand wel hoe ik in elkaar steek dus riep iedereen terug om te scannen. Geloof het of niet maar van de 30 jeugdleden had 18 personen geen pasje bij zich. Voor mij onbegrijpelijk, je gaat toch ook niet voetballen zonder voetbalschoenen. Nu kunnen we handmatig inchecken dus dat ook gedaan maar vindt het van de zotte om dat te doen. Wij als Burning Heart hebben de verplichting er zorg voor te dragen dat iedereen daadwerkelijk incheckt bij binnenkomst. Voor mij de grootste ergernis op onze dojo jammer genoeg.
Dus voor de zoveelste keer INCHECKEN bij binnenkomst!!!


 

Geluid is terug

Wellicht is het opgevallen maar sinds kort is bij een geblokkeerd pasje een irriterend geluid te horen. Het heeft veel te lang geduurd maar het is onze computer deskundige eindelijk gelukt om dit geluid weer te laten horen wanneer om de een of andere reden een pas geblokkeerd staat. Het staat zo hard dat het boven de luidsprekers uit komt. Dus mensen, betaal op tijd dan hoort de gehele dojo niet dat er wat met je pasje aan de hand is. Dit geluid hoor je ook wanneer je boven incheckt met een geblokkeerde pas!


 

Theater Gooiland

Onze dansers liggen redelijk op schema wat betreft de eindvoorstelling in theater Gooiland. Er wordt driftig geoefend bij Dance 3 om goed voor de dag te komen op 7 juli in Gooiland. Ook de kaartverkoop loopt lekker maar er zijn nog kaarten te koop. Dus nog geen kaarten aangeschaft, voor € 10,00 bent u er bij.

Tot mijn volgende blog!
Dick

Andere blogartikelen