skip to Main Content
Gratis proefweek

The Beastside! Jeremy?

Het zonnetje schijnt volop en dacht weet je wat ik ga even op mijn balkon zitten. Nu is mijn balkon redelijk overhoop gehaald door de woningbouwvereniging in verband met renovatie. Gelukkig is het bijna klaar, echter de zijkanten van mijn balkon had ik afgezet met kippengaas zodat mijn poes niet bij de buren kan komen. Gaas terug gezet maar binnen no-time liep die dondersteen bij de buren. Hij is natuurlijk gegroeid dus wipte er zo over.
Conclusie: gaas bij kopen en de boel verhogen want net als ik geniet hij van het balkon maar ik wil wel dat het mijn balkon is en niet dat hij aan de loop gaat bij buren.

The Beastside!
Eind van de maand staat er iets speciaals te gebeuren in de Fitness ruimte. 27 januari staat The Beastside gepland, nu vragen jullie je waarschijnlijk af wat is dit nu. Kan je zeggen , ik had ook geen flauw idee maar er gaat dikke Hip Hop gedraaid worden door top D.J Goos Baars die dit concept bedacht heeft. Een citaat uit zijn bericht op facebook: De meeste van jullie weten ook dat ik vaak in de gym te vinden ben. Laatste tijd ergerde ik me kapot aan de vreselijke muziek die ze draaien bij massagyms als F4F. Denk aan Adele en Ed Sheeran slowjams. En dan net als je op vrijdagavond nog even wil pompen voor het weekend. Jerry dacht hier hetzelfde over en wilde de leden (en niet-leden) van zijn gym (lees: mooiste gym van ’t Gooi -> Sportschool Burning Heart) iets extra’s en mega unieks bieden. Het resultaat: en nieuw concept van mij (Blubin Concepts); THE BEASTSIDE!
THE BEASTSIDE! is de vrijdag voor het weekend waarin we de gymervaring een flinke weight zwaarder pakken en nog zwaar de pomp erin brengen met Heavy Weights, DJ in de gym, LOUD (OLDSCHOOL) Iron pump Hip-Hop sounds en Next Level motivatie! Ik – GOOS – ga draaien; Biggie, Rick Slick, 50 Cent, Eminem, G-Eazy and so on!
Dus scoop een flinke schep Pre, sla genoeg eiwitten in en bel je vrienden dat je later aansluit, want vrijdag 27/01 van 8PM – 11PM is het tijd voor je Muscles; tijd voor THE BEASTSIDE! Naast deze ultieme happening is er bewuste vrijdag nog meer te beleven, wat dacht je van de aanwezigheid van tattoo artiest Douglas van B, gratis voedingsadvies en training tips door Body Builder Anthony Oosterlaag, interesse in Personal Training, je kan een gratis intake krijgen van Michael Tielrooij. Dit alles met lasers die door de fitness flitsen.

HOOFDSTUK 1 ( Jeremy Blijd )

sportschool, Burning Heart, Fitness

Na het gedwongen vertrek van de toenmalige hoofdtrainer van Burning Heart, Rodney Glunder, waar ik verder geen woorden over vuil wil maken moest Jerry opzoek naar iemand anders. Al snel kwam hij uit bij een A fighter die werkzaam was bij automaterialen zaak Brezan. Deze jongen die toen al regelmatig zijn gezicht liet zien op onze Dojo leek Jerry best geschikt om hoofdtrainer bij Burning Heart te worden. Voorzichtig polsen wat hij er van dacht om van baan te wisselen en de uitdaging aan nemen om in dienst te treden van onze sportschool. Best een overgang voor Jeremy maar na een paar dagen bedenktijd koos hij er voor om in het diepe te duiken en de uitdaging aan gaan.
Zo werd Jeremy medio 2011 voorgesteld als de nieuwe hoofdtrainer van Dojo Burning Heart. Direkt vanaf het begin had Jerry in de gaten dat hij de juiste persoon had aan getrokken. Een bevlogen jongen die vanaf het begin open stond voor de gang van zaken die Jerry voor ogen had, niet zomaar een sportschool maar een Dojo waar iedereen zich thuis moest voelen. Na een tijd kwam er op het persoonlijke vlak een reuze kink in de kabel voor Jeremy, het plotseling overlijden van zijn broer. De naaste familie was overzee dus was hij verantwoordelijk voor de dingen die zo’n tragisch gebeuren met zich mee brengt. Best een dieptepunt in zijn leven. Maar op de Dojo merkte je weinig waar Jeremy mee worstelde maar gelukkig was er ook een andere blije kant, de geboorte van zijn prachtzoon. Veel van hem herken ik uit mijn eigen tijd toen ik vader werd, net als Jeremy zo gauw het even kon op stap met je jongen. Nu was de situatie voor mij een stuk gemakkelijker vanwege het feit dat Jeremy en zijn vriendin een punt zette achter hun relatie, daar had ik geen last van. Daar had en heeft Jeremy nog steeds best moeite mee maar nogmaals, op de Dojo merk je daar weinig van. Aan alles merk ik dat hij het best naar zijn zin heeft met onze Fam. Op moment van schrijven is hij net geopereerd aan zijn hand en tekenend voor zijn instelling was hij direct na de operatie aanwezig op de Dojo. Hoop dat wij nog lang kunnen genieten van zijn inspirerende aanwezigheid op onze sportschool.
Jeremy, je bent een topgozer in mijn ogen en geloof me zo denken je collega’s er dito over.

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen