skip to Main Content
Gratis proefweek

T-shirts Viking Run

Sportschool Burning Heart, Viking Run

Donderdagochtend, de gebruikelijke tijd om mijn blog neer te pennen. Ook dit keer weinig tot geen vermeldenswaardige dingen gebeurd op de dojo.
Privé een spannend weekend achter de rug die best zenuwslopend is verlopen maar ik niet over uitweid omdat persoontje waar het over gaat hier geen ruchtbaarheid aan wil geven. Het weer is gelukkig acceptabel te noemen, een aanvaardbare temperatuur in mijn flatje met resultaat. Wellicht komt het dat ik wat ouder aan het worden bent maar dat benauwde weer gaat me tegenstaan. Temperatuur van zo’n 24 graden buiten ligt me het best.
De race van Max Verstappen van afgelopen zondag is wat tegen gevallen, eigenlijk best saai te noemen. Wel weer een podiumplek voor hem.
Vandaag, donderdag, beginnen de wereldkampioenschappen voetbal, jammer genoeg zonder Holland. Maar met de huidige selectie hebben we weinig tot niets te zoeken in Rusland. Tijd om over te gaan naar de beslommeringen op onze dojo die niet echt talrijk zijn de afgelopen week, prakkiseer me de gehele week al suf naar vermeldingswaardige items maar er is niet veel.


Shirts Viking Run

Deze week zijn de shirts klaargekomen die we gaan dragen tijdens de Viking Run te Nijmegen. Ditmaal is de keuze van de kleur shirts groen geworden, de vorige edities waren de kleuren respectievelijk geel en rood. Met ruim 90 personen gaan we van start en het ligt in de bedoeling om vanaf 9.00 uur richting Nijmegen te vertrekken vanaf de dojo. Of ik er ditmaal zelf bij ben is nog een vraagteken, zie er tegenop vanwege mijn lichamelijke gesteldheid, het lopen gaat me niet goed af momenteel en dat is met deze dag wel een vereiste. Na zo’n 100 meter gaat mijn rechterbeen tegen werken en min of meer slepen wat uiterst vermoeiend voor me is. Aan de andere kant ben ik er steeds bij geweest dus twijfel ernstig.


Anna’s Hoeve

Ter voorbereiding van het aankomende 2de examen voor onze jeugd heeft Jeremy een groepje kandidaten meegenomen naar de Anna’s Hoevense berg afgelopen zaterdagochtend. Bergje op, bergje af was het motto. Kan me de tijd nog herinneren dat ikzelf dit ritueel heel wat keren gedaan heb. In mijn actieve voetbalcarrière bij voetbalklub Donar was dit vaste prik begin competitie. Probeerde altijd de kantjes ervan af te lopen, wat een hekel had ik aan die berg.


Dance 3

Minder dan een maand dan staat het 2de optreden van onze dansafdeling voor de deur. Momenteel wordt er volop geoefend door onze dansers om zo goed mogelijk tevoorschijn te komen tijdens het optreden in theater Gooiland op zaterdag 7 juli. De kaartverkoop loopt lekker, we hopen op een volle zaal en daar gaat het wel naar uitzien.
Mocht het niet lukken om erbij te zijn, de show wordt op film vastgelegd en op een USB stick gezet. Voor het luttele bedrag van € 15,00 te bekomen. Gaat best spannend voor mij worden want de cineast ben ikzelf ?
Samen met maatje René ga ik dat doen, in de wetenschap dat het in één keer moet lukken want het is een liveoptreden. Heb alles talloze malen geoefend en mij zo goed mogelijk voorbereid, wil het met meerdere camera’s opnemen dus er mag niets misgaan die dag. Normaal zorg je dat de verlichting in orde is maar mag uiteraard geen filmlampen gebruiken omdat zoiets bijzonder storend zou zijn. Gelukkig kan ik op de dag zelf al om 9.00 uur terecht dus kan ik vooraf stoeien met de ISO waarden.
Burnining Heart, Dance3, dansschool

Een wat kortere blog maar heb deze week geen onderwerpen meer die interessant zijn voor mijn blog. Wellicht aankomende week meer te vertellen.

Tot mijn volgend blog,
Dick

Andere blogartikelen