skip to Main Content
Gratis proefweek

Seminar Alistair Overeem

Het heeft even geduurd maar 28 mei was het zo ver, Alistair Overeem zou dojo Burning Heart aandoen voor het geven van een seminar.
Nadat een eerdere afspraak door omstandigheden, Alistair had op bewuste datum verplichtingen in Amerika wegens promo activiteiten voor UFC, was verschoven was het vandaag D-DAY voor Burning Heart.
Het is op zich al een wonder om deze champ te strikken voor een seminar maar Jerry zou Jerry niet zijn om dit voor elkaar te krijgen.
Ruim op tijd arriveerde Alistair in gezelschap van zijn manager bij Dojo Burning Heart.

Een dikke 60 deelnemers verwelkomde hem en nadat er uitgebreid kennis was gemaakt en Alistair met voor hem bekende personen een praatje had gemaakt was de tijd aangebroken voor het Seminar. Toch wel opkijkend naar deze nu al Legende in de MMA wereld werd er begonnen met een warming-up. Alistair mocht zich verheugen in een zeer gemotiveerd stel deelnemers en bij elke uitleg van hem kon je een speld horen vallen. De training duurde een kleine anderhalf uur en vloog voorbij. Na afloop werd er uitgebreid de tijd genomen om met hem op de foto te gaan.
Ben Pontier, wie kent hem niet, verzorgde tijdens de les het fotowerk. Dojo Burning Heart staat bekend als een Familie Sportschool en dat was ook wel te merken aan de diversiteit van de deelnemers, kids, Volwassenen en ouderen vermaakten zich prima tijdens het Seminar.
Mocht na afloop van deze happening menig compliment ontvangen van zéér tevreden deelnemers, kortom een middag om niet snel te vergeten.

Dick de Jong.Andere blogartikelen