skip to Main Content
Gratis proefweek

Scannen, easy does it!

Het is alweer donderdag, m.a.w. blogtijd. Tweede Pinksterdag tijdens de afsluiting van de ochtendmis vroeg Jerry, Pa wil je zo direct even filmen want wil even stilstaan bij een voorval waar een taxichauffeur de hoofdrol in speelde. Knikte instemmend en even later kwam hij op de proppen met een leren pop die gebruikt wordt bij onder andere MMA. Hij vroeg de sporters zich in een lange rij op te stellen en achter elkaar zich uit te leven op de taxichauffeur voorstellende pop. De aanleiding was een artikel op Facebook over een rukkende taxichauffeur die betrapt was in zijn taxi bij een schoolplein. De een na de ander deed zijn ding bij de pop en hadden de grootste schik, ook ik vond het bijzonder vermakelijk tot de laatste deelnemer aan kwam rennen en mij compleet overhoopliep. Nu loop ik al een tijd met pijn in mijn onderrug maar na dat voorval barstte ik van de pijn en gelukkig was Folkert, de therapeut op onze Dojo, die mij direct onder handen nam. Ben nu een paar dagen verder maar is jammer genoeg weinig verbetering. By the way, filmpje is op moment meer dan 5000 maal bekeken.

Scannen
Deze week een kort filmpje op Facebook gezet met nogmaals een uitleg hoe de deur te openen op de bovenste verdieping. Zit momenteel veel achter mijn computer en zie op mijn 2de scherm waar de bewakingscamera’s op draaien hoe sommige sporters lopen te tobben met deze deur. Je wilt niet weten wat voor fratsen sommige uithalen om de deur te openen. Dat de twee magneten het nog doen is een godswonder voor mij. Zelfs met hun hele lichaam tegen de deur probeert men deze open te krijgen. Het is toch zo simpel alleen moet je wel de juiste wijze hanteren, ook moeite met het openen, kijk op Facebook daar staat hoe het een en ander in zijn werk gaat.

De oproepen op Facebook van o.a. Jerry om met wat meer respect de Fitness en Crossfight te behandelen heeft zo het nu lijkt een positieve wending gehad. Nog steeds zijn er ergernissen maar langzaam maar zeker gaat het de goede kant op. Al zijn er nog steeds personen die weinig respect tonen voor onze spullen. Eind deze week wordt er nieuwe software geïnstalleerd op, zowel bij mij thuis als op de Dojo, aangaande de beelden van de camera’s. Met deze vernieuwde software wordt het voor ons een stuk eenvoudiger om beelden terug te zien.

Viking Run
Het komt steeds dichterbij, de Viking Run in Wijchen Nijmegen. Aanstaande vrijdag is het de laatste dag om ons te laten weten of je met de touringcar mee gaat. Zoals het er nu naar uit ziet gaan het 2 touringcars worden. Jerry en ik zijn bezig om een wagentje (lees invalidencar) te regelen zodat ik het grootste gedeelte van het parcours kan volgen in verband met filmwerk. Lopen is taboe voor mij en zeker het tempo die jullie aanhouden.Zie jullie het al voor je, Dick “De Razende Reporter” met zijn camera in de aanslag.
In ieder geval neemt Jerry zijn GoPro mee zodat er ook beelden te zien zullen zijn die naar ik aanneem spectaculair zullen zijn.

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen