skip to Main Content
Gratis proefweek

Scannen, Vikings and Fitness

Hemelvaartsdag, net uit het zonnetje gegaan want anders wordt het te lang. Maar achter mijn computer gekropen voor mijn wekelijkse blog.

Scannen
Was best een enerverend weekje op de Dojo, douche die niet wilde werken, scannen ging nog niet helemaal naar mijn zin en veel mensen met een verkeerd mail adres.
Gelukkig werkt de douche nu naar behoren, aankomende week een lik verf geven en dan is dat hoofdstuk gelukkig afgesloten en kan men naar behoren douchen.
Ook de problemen met scannen lijken achter de rug, helemaal nu men met de mobiel kan scannen al zie ik nog teveel mensen die hun pas of telefoon door de scanner willen duwen. Nogmaals, klein beetje op afstand, wachten tot groene lampje oplicht en dan de deur openen.
Wordt nog vaak geroepen dat de pas of telefoon niet werkt, wanneer ik in de gelegenheid ben doe ik het voor en nagenoeg altijd werkt het in één keer en laat ze het daarna zelf nogmaals doen.

Sta er van versteld hoeveel leden een verkeerd of onvolledig e-mail adres hebben opgegeven bij hun lidmaatschap. Als ik een kijkje neem in de aanmeldingsformulieren kan ik een en ander best begrijpen, sommige handschriften zijn nagenoeg onleesbaar en dan is het overnemen van de juiste informatie soms net een puzzel. Probeer dagelijks het mailtje waar de app en de code instaan te versturen naar nieuwe e-mailadressen, zit nu op zo’n ruim 100 mailadressen en elke dag groeit de lijst. Verstuur elk lid apart een mail naar hun juiste mailadres en per mail ben ik zo’n 3 minuten kwijt, dus mocht het even duren dan weet u de reden. Best wat werk maar weet op deze manier dat het mailtje verstuurd en aangekomen is. Klaag daarom beslist niet want ons motto luidt niet voor niets:
“One Gym One Fam” en als er een zich een familielid voelt ben ik dat wel.

Obstacle Viking Run
Wellicht is het u opgevallen dat in de Crossfight-ruimte de ramen waarachter de toiletten zich bevinden zijn voorzien van zwarte folie en op de middelste rij een pracht foto prijkt van de 56 Vikings die zich hebben ingeschreven voor de naderende Obstacle Run. Elke deelnemer staat vermeld met zijn of haar naam op deze afbeelding. Best een foto die er uit springt en waar Burning Heart best trots op is. Andere voordeel is dat men niet direct op de toiletten kijkt en dat het zeg maar portaaltje is omgedoopt in een soort van kleedruimte. Er hangen kleerhaken aan de wand en binnenkort komt er een bank waar men op kan zitten.

24/7
We zijn nu een paar dagen 24 uur open wat betreft de Fitness en Crossfight en op een vervelend incident na waar ik niet verder op in ga, zijn we zéér tevreden met de gang van zaken.
Bijna dagelijks worden er zogenaamde druppels aangeschaft door leden en is het initiatief van Jerry om 24 uur per dag open te gaan met enthousiasme ontvangen.
Uiteraard is de controle op de gang van zaken vanuit onze kant aangescherpt, dubbele controle via de toegangsdeur beneden, scannen lid op 2de verdieping, via Teamviewer zicht wie aanwezig is en op welk tijdstip en terug kijken elke ochtend van de camerabeelden.
Dit doen we vanwege u en onze veiligheid. Daarnaast hangt er een telefoonnummer op beide delen van de toegangsdeur die men in noodgevallen kan bellen.

Wat ook best leuk en vermeldenswaardig is dat er per dag ruim 225 bezoekers onze Gym aandoen voor of een les of bezoek aan de Fitness.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen