skip to Main Content
Gratis proefweek

Samantha

Fitness Burning Heart Hilversum

Zo dat was me het weekje wel, kan niet zeggen dat het me speet toen ik maandagochtend de parkeerplaats van Schiphol op draaide om Jerry en consorten op te halen. 10 dagen oppas opa van 2 tieners gaat je niet in de koude kleren zitten, aan de andere kant zijn die dagen omgevlogen. Heb eigenlijk op wat bekvechten van de twins na niets te klagen, ze hebben zich voorbeeldig gedragen. Maar wakker te worden in je eigen bed was voor mij toch wel prettig. Een van de dingen die ik best miste, een waterbed is ook niet alles, alleen al het omdraaien was een heel gedoe voor me al begon ik op het eind er wel aan te wennen.
Zelfs de kermis aangedaan, kan me de tijd niet heugen dat ik daar geweest was maar had het de twins beloofd en je weet belofte maakt schuld. De flappen vliegen je zak uit als je daar rondslentert, op een gegeven moment een terras opgezocht en de meiden geld meegegeven voor diverse attracties. Half uurtje later kwamen ze terug met 2 grote knuffels die ze ergens gewonnen hadden.
Al met al best een leuke tijd gehad met de meiden.


Dumbells zijn gearriveerd.

De beloofde dumbells van respectievelijk 55 en 60 kg. zijn binnen gekomen te samen met wat nieuwe stangen. Het gelijktijdig bestelde bankje zat er nog niet bij dus maar weer geduld betrachten. Wat wegen die dingen zeg, benieuwd wie hier mee gaat werken.
Je moet echt wel een mannetjesputter zijn om die dumbells te hanteren.
dumbells fitness Burning heart Hilversum


Toegangsdeur fitness/parcours ruimte

Het zullen vele voorbij gegaan zijn maar sinds 2 weken werkte een van de deurmagneten niet naar behoren. We hebben hier uiteraard geen ruchtbaarheid aan gegeven maar sinds zaterdag is het euvel verholpen en werkt de deur weer naar behoren.
Zat afgelopen maandagavond achter mijn computer te werken en op het scherm naast me zag ik behoorlijk wat personen de deur behandelen of het een onneembare vesting was. Op de meest vreemde manieren houden ze hun pasje voor de scanner, vaak met de barcode omgedraaid, en niet kijken of het groene lampje oplicht maar gelijk proberen de deur open te krijgen. Heb medelijden met deze deur zoals sommige deze trachten open te rammen. Ieder weldenkend mens moet toch begrijpen dat wanneer de deur niet opengaat er iets aan de hand is. Met je volle gewicht proberen te forceren helpt niet.Wanneer de deur om wat voor reden niet opengaat, neem de moeite om dit te melden aan de balie dan kunnen onze medewerkers actie ondernemen om dit euvel te verwerken.
Wat onderhand uitgroeit naar irritatie no. 1 op onze dojo zijn de personen die achter iemand aanhobbelen zonder zelf te scannen, of wanneer iemand van binnenuit de deur ontgrendelt.Er staat niet voor niks een melding op zowel de binnenkant als de buitenkant van de toegangsdeur dat men dit niet mag doen!!!
Een veelvoorkomende reden dat de deur niet ontsluit is wanneer men op wat voor reden dan ook geblokkeerd staat. Dan werkt je pasje of telefoon niet meer.Ook vinden we de laatste tijd steeds meer lege koffiekopjes in de ruimtes, met name Abman heeft mij met klem verzocht om dit in mijn blog te vermelden.Is toch een kleine moeite om deze mee te nemen naar beneden.


Afscheid Samantha van Doorn

Onlangs heeft Sammie aangekondigd dat ze haar werk op de dojo nog verder gaat beperken vanwege een eigen dojo in Utrecht.
Sam heeft de mogelijkheid van een eigen sportruimte, tezamen met 2 andere, met beide handen aangegrepen en uiteraard wensen wij haar bijzonder veel succes. Vanaf medio mei gaat de sportschool zijn deuren openen en uiteraard gaan we Samantha dan minder zien bij Burning Heart.
De dinsdagavond blijft Sam nog wel lesgeven.
Samantha van Doorn, Kickboksen, Burning Heart


Koningsdag gesloten

Vrijdag 27 april is op de fitness/parcours ruimte na dojo Burning Heart gesloten.
Er worden in verband met deze feestdag geen lessen gegeven.
Uiteraard is de fitness wel open vanaf de reguliere openingstijden, voor druppelgebruikers 24/7


Bericht van onze jeugd

Sana, Dina, Kyan, Milan, Vince en Bo gaan de ring in op het gala van Center Gym, Snijdershof 9, Lelystad. Dit evenement vindt plaats op zaterdag 28-4-2018.
Aanvang 13.00 uur. Uiteraard wensen wij onze jeugd alle succes toe maar bovenal geniet.

Tot mijn volgende blog
Dick

Andere blogartikelen