skip to Main Content
Gratis proefweek

Rooster, Kunstwerk en Jeremy

Nog een paar dagen en voor veel mensen is de vakantie voorbij.
Scholen beginnen weer en op de Dojo gaan we langzaam maar zeker weer over naar de dagelijkse gang van zaken. Moet zeggen dat de bezettingsgraad op onze sportschool absoluut niet tegen gevallen is, op de jeugdlessen na.
Gemiddeld bezochten 170 personen per dag onze sportschool en dat vind ik persoonlijk zeker niet tegenvallen. Op moment van schrijven vallen de mussen van het dak, zelfs ik die goed tegen de warmte kan, begin er een beetje last van te krijgen. Niet vreemd want mijn flat ligt op het zuiden dus vanaf het middaguur tot zonsondergang schijnt de zon volop mijn flat in.
Eigenlijk vergelijkbaar met de Dojo maar daar is gelukkig Airco die voor een aangename temperatuur zorgt, zowel in de Fitness als de Crossfight ruimte.
Aanstaande vrijdag begint op het rooster het Brazilian Jiu-jitsu weer en we hopen dat deze lessen een grotere opkomst gaan krijgen want het is zeker de moeite waard om deze les te volgen.
Aankomende week ook weer op het rooster te vinden is Twan Cornelissen op maandag en woensdag ochtend voor zijn Technieklessen evenals de dinsdagavond. Op zaterdag geeft hij om 10.00 Crossfight en aansluitend om 11.00 uur een Kickboks Techniekles.

Startbewijzen
Het begint toch wel angstig dichtbij te komen, de Fisherman Friend run waar 84 sporters van onze Dojo aan mee doen. Afgelopen maandag was het behoorlijk druk op de Crossfight les van Jeremy. Kan het niet genoeg herhalen, beste mensen onderschat deze run niet want kijkend op hun website naar beelden van afgelopen jaar vind ik het best pittig wat jullie gaan doen.
Deze week de startnummers en starttijd ontvangen van onze groep en in de begeleidende mail tevens instructies hoe te handelen om aan de startnummers te komen.
In het kort komt het hier op neer om één afgevaardigde aan te wijzen om bij de startersbalie de benodigde spullen van onze groep op te halen. Daphne heeft zich aangeboden om dat te regelen. Zodra ze de mail ontving heeft ze gevraagd om de startbewijzen per post te ontvangen aangezien onze ervaring met de vorige run dat het beste leek. Jammer genoeg bleek dat niet mogelijk te zijn. Verdraaid lastig want niet iedereen reist met de bus mee en komt op andere tijden op het parcours aan. Gelukkig hebben we nog wat tijd dus Daphne zal best met een aanvaardbare oplossing komen.
Heb tevens deze week de betalingen nagekeken en er zijn nog een aantal personen die de run moeten voldoen. Stuk meer mensen moeten de bus nog betalen, dus ons verzoek is om dit vlot te doen.

Kunstwerk
De prijzenpot van de loterij is weer wat uitgebreid en wellicht is het opgevallen, in de hal staat een speciaal ontworpen houten bank gemaakt door artiest Dave Harmsworth van het bedrijf Treeworks.
Het is de bedoeling dat deze schitterende bank geveild gaat worden tijdens de BBQ op 4 september na afloop van de run.
Er is momenteel een bod van € 300,00 maar we hopen hier fiks over heen te gaan.

Jeremy
Nog een mededeling, Jeremy is tijdelijk uitgeschakeld door een heel vervelende infectie. Hij heeft zelfs in het ziekenhuis gelegen. Met de benodigde antibiotica is hij huiswaarts gestuurd.
Jeremy kennende zal hij weer spoedig op de Dojovloer staan om les te geven.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen