skip to Main Content
Gratis proefweek

Rise of an Empire

De maand december is begonnen en de feestdagen naderen met gezwinde spoed. Vindt deze maand best aantrekkelijk met eerst 5 december en aan het eind van het jaar Kerstmis.
Een maand met versierde etalages en heel veel lichtjes doet me best wat. Al is het tegenwoordig niet te vergelijken met vroeger, velen die dit lezen weten het niet maar je had in de kerkstraat een geweldige speelgoedwinkel genaamd het “Kinderparadijs”. Tegen de sinterklaastijd werd de etalage extra opgemaakt en vergaapte ik me aan de spullen die daar stonden uitgestald. Met name elk jaar werd er uitgepakt met een adembenemend fraaie treinrails van het toen populaire merk Trix. Verschillende treinen reden toen door de hele etalage die zo’n 10 meter lang en 3 meter breed was. Een beeld die ik me nog goed voor de geest kan halen.

A Night 2 Remember
Terug naar de dag van vandaag, afgelopen zondag hebben vele onder ons genoten van het Kickboksgala in het Dudokcomplex. A nNight 2 Remember was een bezoek meer dan waard en heb over het algemeen enkel positieve reacties vernomen over dit gala. De deelname van vechters van Burning Heart was door allerlei redenen minder dan aangekondigd.
Kikkie Koch beet voor ons de spits af en verloor jammer genoeg haar partij op punten. De veteranen partij tussen Dennis van der Bor, uitkomend voor Burning Heart, en tegenstander Robin Stef, traint bij Mezieres gym, werd een klinkende overwinning voor onze Dennis. Samantha van Doorn, nog 2 avonden te vinden als trainster bij Burning Heart, won haar partij. Een man die ook regelmatig te vinden is bij onze sportschool, Fred Sikking, verloor helaas zijn partij. Daar tegen over won Benaissa Haddaoui, lid van onze Dojo, ondanks 2 gebroken middenhandsbeentjes zijn partij. De gebroken middenhandsbeentjes liep hij op tijdens deze partij.
Wordt weer een jaartje wachten op het volgende event.

Pietendans en Pietenparcours
3 December is het volop feest bij onze Dependance 100 meter verwijderd van Burning Heart. Onder de bezielende leiding van Manon Weijn geven we voor alle kids om 10 uur een Pietendans! Superleuk om mee te beleven. Iedereen kan daaraan meedoen dus neem je vriendjes en vriendinnetjes mee. Boven bij Ladies own geven we een Pietenparcours voor meiden en dames vanaf 15 jaar. Hetzelfde verhaal lid of geen lid kom lekker een uurtje gas geven. Kijken wat we allemaal gebouwd hebben en simpelweg genieten!

Aankomende zaterdag worden op de bovenste verdieping de radiatoren aangesloten op onze verwarmingskachel zodat bij vorst het nog aangenaam toeven is in ons krachthonk annex crossfight ruimte. De radiatoren zullen echt niet op vol vermogen gaan draaien, ons gaat het er om dat de eventuele kou geen kans krijgt. We proberen een aangename temperatuur te creëren waar jullie lekker kunnen sporten.

Rise of an Empire
Afgelopen week kondigde ik een nieuw item aan om bij weinig nieuwtjes betreffende de afgelopen week toch zorg te dragen voor mijn wekelijkse blog. Het betreft allerlei wetenswaardigheden die betrekking hebben op onze Dojo. Oprichting, seminars door bekende kickboksers, verscheidene uitbreidingen van onze Dojo, kortom er is veel te vertellen. Op moment bezig om de juiste data e.a. te achterhalen om begin 2017 te starten met dit item. Uiteraard bezit ik niet de capaciteiten van een heuse schrijver maar ga proberen om op een lekker leesbare wijze het Dojo levensverhaal van Jerry neer te pennen.
Een kop voor deze artikelen kreeg ik aangereikt door onze webmaster en had dit eigenlijk zelf behoren te bedenken…..RISE OF AN EMPIRE!!!

Tot de volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen