skip to Main Content
Gratis proefweek

Red Cairo, nieuwe trainer!

Burning Heart, Red Cairo

Zeer tegen mijn gewoonte in ben ik nu, vrijdagochtend,  begonnen met het schrijven van mijn blog. Normaliter stuur ik hem donderdag door naar René Taling.
Vanaf maandag bezig geweest met het editen van de geschoten beelden van afgelopen weekend. Ik heb meer dan 500 shots geschoten op Maltstock waar ik een geweldig weekend beleefd heb. Had de organisatie beloofd om uiterlijk donderdagmiddag de verschillende items te leveren en wat ik beloof doe ik ?
Bij elkaar ruim 45 minuten gemaakt die voor de deelnemers leuk zijn om eens terug te kijken. Normaal hou ik de filmpjes kort om de aandacht vast te houden maar in dit specifieke geval is het wat langer geworden, best een hele klus die zoals vermeld aardig wat tijd heeft gekost.
Ik heb mezelf de belofte gedaan om elke week een blog te schrijven en tot aan heden is dat gelukt.
Het wordt dan ook deze keer een vrij korte blog, enerzijds zoals gezegd tijdsgebrek anderzijds weinig nieuws te melden.


Ledenbestand

Het bijwerken van het ledenbestand zit in de afrondende fase, Noa heeft puik werk geleverd waar ik zowel blij mee ben als trots op mijn kleindochter. Het irriterende geluid uit de computer klinkt steeds minder doordat nagenoeg iedereen met de juiste gegevens in de computer staat.
Wat niet wegneemt dat men bij binnenkomst behoord te scannen!


Trainers

Onze nieuwe trainers vinden langzaam maar zeker hun weg op de dojo en ben zeer blij te melden dat er vanaf komende week een gigant bij gaat komen. Jerry heeft Red Cairo benaderd om wekelijks een zak- en conditietraining te geven en een padsuurtje. Ik heb Red Cairo leren kennen als een bevlogen vechter en een uiterst sympathiek persoon.
Wij als Burning Heart zijn bijzonder content met Red Cairo!

Zoals eerder gememoreerd is deze keer de blog aan de korte kant, ik wil nog wel verzoeken om met name boven naar de fitness je pasje te gebruiken.
Constateer nog veel te veel dat men met groepjes naar binnen gaat en niet even incheckt.
Jerry maakt momenteel Rusland onveilig maar bij thuiskomst van hem gaan we overleggen hoe we hier een einde aan kunnen maken, denk aan het tijdig blokkeren van het pasje want het inchecken is te belangrijk om allerlei redenen.

Tot mijn volgende blog
Dick

Andere blogartikelen