skip to Main Content
Gratis proefweek

Pietendans

Een rustig weekje achter de rug waarin weinig vermeldingswaardig is gebeurd op de Dojo. Je hebt dat weleens als je 42 blogs verder bent en het weer tijd voor een nieuwe blog is. De deadline nadert en dan geen idee wat ik neer zal pennen. Prakkiseren en nogmaals prakkiseren en naar een leeg blad staren tot er wat zinnigs in mijn brein naar boven komt waar ik iets van kan maken.

Nu is afgelopen woensdagavond het Epass gebeuren, dit is ons systeem waar de sportschool op draait, enige tijd uit de lucht geweest. Betekende dat er geen registraties, verkopen, aanpassingen en dergelijke konden plaats vinden. Is dit vermeldingswaardig, ach het zijn toch weer wat regels op mijn blog die me op weg helpen naar een gevuld schrijven.

Zondagmis
Elke zondagochtend is er een zak- en conditietraining om 10.00 uur die geleid wordt door mister Dojo, Jerry de Jong. Deze les wordt al enige tijd aangeduid met de ochtendmis. Deze opmerkelijke naam is ontstaan vanwege het feit dat zowel Jerry als Abman, vaste vervanger op de zondag, beide verstek moesten laten gaan. Spontaan bood Ad Donkerslo, wie kent deze grijze eminentie niet, aan om de les te verzorgen. Nu is de bijnaam van Ad de Dominee en dat heeft er weer voor gezorgd dat deze zondagles omgedoopt is geworden in de ochtendmis. Deze week heeft Jerry beelden van zo’n ochtendles van 2 jaar gelden op facebook gezet en daarbij viel het hem op dat veel huidige leden nu nog steeds present zijn. Met andere woorden ons lotto “One Gym One Fam” doet zich zeker gelden. Aankomende zondag leidt Abman de ochtendmis omdat Jerry geniet van een duikvakantie in Egypte.

Nieuwe verflaag?
Wellicht is het opgevallen dat onze bar voorzien is van een verse verflaag. Dit heeft plaats gevonden op afgelopen zaterdagmiddag en bij binnenkomst de volgende ochtend zag ik tot mijn schrik dat het verfwerk volledig mislukt was en zelfs niet geheel opgedroogd. Het waren banen geworden en dus niet uitgevloeid. Nu ligt het in de bedoeling om aankomende zaterdag de bar opnieuw te schilderen en hopelijk met een beter resultaat.

Sinterklaas
Zaterdagmiddag is de intocht van Sinterklaas in Kortenhoef gepland en als klein onderdeel van deze Happening vindt er een dansoptreden plaats door jeugdleden van onze dansschool. Een en ander staat gepland om kwart voor een in de Meenthof en zo’n driekwartier later in Sporthal de Fuik eveneens in Kortenhoef. Ligt in de bedoeling dat ik daar aanwezig ben met mijn filmspullen om daar een kort verslagje van te maken wat dan weer op onze site en facebook te bekijken is.

Pietendans feest bij Dance Dance Dance.
Een ontzettend leuke ochtend voor de kids van 3 t/m 8 jaar. Leer de Pietendans, kruip door de schoorsteen, zing mee met de Sinterklaasliedjes, leg het pietenparcours af en kom de rest ontdekken! Tot slot ga je met de danspieten op de foto en hopelijk ontvang jij een Pietendans diploma. Om 10.00 uur begint het feest en vervolgens mogen papa en mama je om 12.00u weer ophalen. Lid..of geen lid..iedereen is welkom! Neem een vriendje of vriendinnetje mee en beleef samen het Pietendans feest!

Meld je aan via de mail manonweijn@hotmail.com. Tot dan!
Uiteraard ben ik ook hierbij voor het foto en filmwerk zodat dit ook terug te kijken is op sociale media en onze site.

Tot de volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen