skip to Main Content
Gratis proefweek

Pec Deck, Polo’s en Tante Suiker

Afgelopen zondag vroeg uit de veren vanwege Hilversum Actief. Een evenement waarop een podium geboden werd aan sportverenigingen, dansscholen, zanggroepen, maatschappelijke organisaties, muziek- en cultuurverenigingen. Dit alles vond plaats op het marktterrein in Hilversum.

Een kleine terugblik op deze geslaagde happening mede door het fraaie weer wat ons ten deel viel. De weersvooruitzichten veranderde met de dag maar na een week van nattigheid bleek de zondag een welkome uitzondering met hoofdzakelijk een zonnetje. Had het geluk mijn auto op het parkeerterrein van de locatie kwijt te kunnen, zodat ik niet ver hoefde te lopen om bij onze stand te komen. Een lekker fris ogende plek versierd met ballonnen rondom. Wij mochten de “aftrap” verzorgen na een welkomstwoord door de organisatie.Achtereenvolgend werd er een demonstratie gegeven door Dance Dance Dance met 4 verschillende optredens uit de geslaagde Happy Summer Dance van theater Gooiland. Manon Weijn nam met “Kapitein” de opening voor haar rekening gevolgd door Elromeo Kidjo met zijn Breakdance groepje, vervolgens was het de beurt aan onze Streetdancers met “Serveersters” daarna een stukje klassiek ballet door Elise Uiterwijk Winkel en ons optreden werd spetterend afgesloten met “scholieren”, een optreden waar o.a. 2 kleindochters van mij optraden. Kortom een zeer geslaagde dag, en daar was het ons om te doen, aardig wat nieuwe leden heeft opgebracht. Een compilatie van deze dag: Klik hier

Facebook
Op Facebook heb ik sinds lange tijd een aparte groep gecreëerd met de naam, Dojo. Op deze site staat al het nieuws wat betreft Dojo Burning Heart. Elk bericht wat maar een beetje van belang is deel ik met deze site vanaf mijn eigen tijdlijn. Om lid te worden van deze site, stuur een verzoekje aan mij en ik maak je lid van deze extra bron van kennis. Moet wel gebeuren met mijn toestemming, dit om te voorkomen dat ongewenste leden op de lijst komen.

Pec Deck
Bij het verschijnen van deze blog is eindelijk het leerwerk, wat defect was, vervangen door nieuw leer. Ook de “Pec Deck” heeft een geheel ander aanzicht, hier zat paars leer op wat behoorlijk gehavend was, en kan eindelijk gebruikt worden na weken doelloos in de fitness ruimte gestaan te hebben. Dit alles is gerealiseerd door stoffeerderij Martines.
Onze laatste aanwinst de “Airbike” in de Crossfight ruimte heeft kennelijk opstart problemen.
Nadat er een nieuw scherm opgestuurd was bleek ook deze niet te werken. Nauwkeurig de instructies opgevolgd maar alle metertjes blijven op nul staan wanneer de Airbike in beweging gebracht wordt. In overleg met de leverancier komt een monteur hopelijk het euvel verhelpen en kan deze eindelijk na behoren fungeren.
Onze trots in de Crossfight-ruimte, de Octagon, is ook gehavend. De verbinding van de bovenligger is op een bepaald punt gebroken, inmiddels is de smid in kennis gesteld om een en ander te repareren. Daarnaast komen er zogenaamde spandraden om het gaaswerk wat te fatsoeneren, er komt kennelijk zoveel kracht op te staan wanneer vechters tegen het gaaswerk kwakken dat dit teveel gaat wijken. Jullie zien dat we niet stil staan bij Burning Heart en er alles aan doen om het er piekfijn in orde te laten zijn. Waarvan akte!!!

Tante suiker
Dat het beter gaat met de economie is ook te merken op industrieterrein Kerkelanden. Na een gestage leegloop de laatste jaren zijn nu alle panden op dit terrein weer bezet.Zo ook, op de hoek tegenover de Sligro, heeft een nieuw bedrijf zijn intrede gedaan. Met de fraaie naam, Tante Suiker, gespecialiseerd in het maken van o.a taarten.Het pand wat deze firma betrokken heeft stond jaren leeg en de parkeerplaatsen werden regelmatig gebruikt door leden van Burning Heart. Een logisch gevolg wanneer deze plaatsen vrij zijn. Echter door intrek van Tante Suiker in het pand heeft men ons laten weten deze parkeerplaatsen niet meer te gebruiken. Regelmatig worden er workshops gehouden, ook in de avonduren, en dan heeft men deze plekken nodig voor hun clientèle. Daarom ons verzoek, vindt bij drukte op onze eigen parkeerplekken een ander plekje voor je automobiel dan de parkeerplaatsen van voornoemde firma.

Blauwe Polo’s
Tenslotte van deze blog, vanaf heden is ons barpersoneel te herkennen aan blauwe polo’s.
Dit om de herkenbaarheid te vergroten, mede zijn deze in het blauw gestoken personen het aanspreekpunt van Burning Heart.
Voor vragen of andere zaken kunt u terecht bij deze medewerkers.

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen