skip to Main Content
Gratis proefweek

Parkeren, Bandages en Seminar Maik!

Niet parkeren op gras

Normaliter schrijf ik mijn blog op donderdag, dit om zo actueel mogelijk te zijn.Op moment maak ik een uitzondering, het is maandagochtend, voel me beroerd maar niet zo dat ik in bed lig. Je kunt dat gevoel wel, gammel, grieperig, lusteloos enzovoort, m.a.w. waardeloos. Om mij toch een beetje nuttig te maken maar aan mijn blog begonnen.Gelukkig heb ik wat onderwerpen die de moeite van vermelden waard zijn in deze blog.Voor ik daaraan begin nog een privéprobleempje, verschillende momenten per dag valt bij mij de internetverbinding weg en daarmee ook de camerabeelden. Gelukkig is dat van korte duur maar toch wel hoogst irritant, helemaal als ik aan het editen ben. Bijna dagelijks maak ik wel een of ander filmpje en het programma wat ik gebruik, Adobe premiere pro, slaat regelmatig automatisch de vorderingen op. Wanneer plots de internetverbinding weg valt en Adobe heeft de vorderingen nog niet opgeslagen ben ik dat stukje kwijt wat reuze vervelend is.
Ik heb een mediabox van Ziggo die o.a. mijn internetverbinding regelt en hun mijn probleem voorgelegd, wacht nog op een bevredigend antwoord.
Terug naar de onderwerpen die onze dojo aangaan.

PARKEREN
Sinds afgelopen week zijn we onaangenaam verrast doordat de dienders van Hermandad (politie) aangegeven heeft dat zij bekeuringen uitschrijven wanneer je niet op de goede plekken je auto parkeert in de buurt van onze sportschool. De plekken die taboe zijn, het gras naast de wasgelegenheid en de plek naast het hek van de Sligro. Bijgevoegde foto van deze blog laat deze plekken zien waar je niet meer mag parkeren. Er is plenty aan ruimte op het industrieterrein om je auto neer te zetten maar iedereen wil zo dicht mogelijk bij de deur parkeren lijkt het wel. Hang nog wel eens uit het raam en als je dan ziet wat een capriolen men uithaalt om toch maar zo dicht mogelijk bij de ingang te staan, kan vaak met moeite een glimlach onderdrukken. Dus sporters, een gewaarschuwd mens telt voor twee! En voorkom een boete!

BANDAGES
Regelmatig wordt mijn hulp of advies ingeroepen hoe bandages aangebracht moet worden. Steevast geef ik hetzelfde antwoord, geen idee! Uiteraard verwijs ik de vrager door naar b.v. Jeremy Of Noëll die wel weten hoe je een bandage moet aanbrengen. Wat ik wel weet is dat bandages een onderdeel behoren te zijn van je uitrusting. Bandages, mits goed aangebracht, zijn een must in mijn ogen.Ze geven steun aan je polsen en voorkomen blessures dus ik raad altijd aan bandages om te doen. Nu had ik een filmpje met Samantha gemaakt die op onze vorige website stond maar kan hem niet terugvinden dus via you tube een andere opgezocht welke aan duidelijkheid niets te wensen overlaat.
De link is: Bandages

SEMINAR MAIK KONSTANTINIDES
Workshop Zelfverdediging alléén voor vrouwen bij Burning Heart!  Locatie Ladies Only Op zaterdag 27 januari van 12:00 tot 15:30 uur @ Burning Heart: de workshop ‘zelfverdediging, weerbaarheid & persoonlijke bescherming’. De workshop biedt een compleet programma waarmee vrouwen hun persoonlijke veiligheid kunnen verbeteren! Elk onderdeel van de workshop richt zich op een specifiek gebied van zelfbescherming en veiligheid: van zelfbewust en krachtig omgaan met seksuele intimidatie tot weerbaarheid aanleren in potentieel gewelddadige relaties – zowel emotioneel als fysiek!Het doel van de workshop is dat je leert hoe je ongewenste/gewelddadige situaties kunt zien aankomen, kunt identificeren en hoe je het best kunt handelen. Maar je leert vooral hoe je dergelijke situaties kunt voorkomen c.q. afwenden! De prijs van de workshop zelfverdediging bedraagt slechts €20 voor tieners en €30 voor volwassenen (betalen bij de balie) en wordt gegeven door niemand minder dan de altijd gepassioneerde Maik Konstantinides! Meteen inschrijven dus!
Dit is programma van het seminar van Maik Konstantinides. Alleen voor dames!
Ik ken Maik zijn seminars en wie niet tevreden is of het niet ongekend gaaf vind krijgt van mij zijn geld terug! Beloofd.
Seminar Mike
Moeders kom samen met je tienerdochters! Echt doen!! Opgeven via de campagne/site en betalen op de dag van…

 • 1. Introductie en kennismaking
  2. Verkrachting en aanranding
  3. Gewelddadige partners (fysiek en/of mentaal)
  4. Overvallen
  5. Seksuele intimidatie en misbruik tijdens (eerste) dates
  6. Angst ombuigen naar daadkracht
  7. Do’s & don’ts inclusief tips voor specifieke situaties
  8. Evaluatie en afsluiting

Deze aankondiging is een beetje aan de late kant van mij, wat je noemt een communicatiestoornis!
Maar echt een aanrader voor de moeders en dochters!!!

Tot de volgende blog
Dick

Andere blogartikelen