skip to Main Content
Gratis proefweek

Open Dag

Na een paar weken keihard zwoegen en menig zweetdruppeltje op de diverse hoofden zien parelen was het afgelopen zaterdag voor een ieder die zijn steentje heeft bijgedragen de grote dag.
In toch een betrekkelijk korte periode is er een klein wondertje verricht door een verwaarloosde kantoorruimte om te toveren in een, in alle bescheidenheid, fraaie dansschool en Ladies Only Dojo.
Op de openingsdag zelf is er in alle vroegte nog menige klus geklaard om alles er piekfijn uit te laten zien. Zo moest er nog een toilet geplaatst worden en het nodige schoonmaakwerk verricht worden.
Een bijzonder vervelende bijkomstigheid was het feit dat een bepaalde groep van de stoppenkast niet mee wilde werken en willekeurig qua tijd het steeds begaf. Het aantal gesprongen stoppen groeide gedurende de dag met sprongen en resulteerde in een behoorlijk aantal.
Tot op heden zijn we er niet achter waar het steeds fout gaat, afgelopen maandag heeft een medewerker van de Firma Bijlard alles doorgemeten en de stopcontactdozen gecontroleerd maar ook hij kan niets vinden.
Tot overmaat van ramp bleek het net geplaatste nieuwe waterreservoir ook te lekken, gelukkig druppelsgewijs, dus met wat handdoeken om de pot dit opgevangen.
Klokslag 10 uur zwaaiden de deuren van ons onderkomen open en konden we de eerste bezoekers van de Open Dag welkom heten.

Menig compliment mochten wij in ontvangst nemen en men was verrast om te zien hoe het een en ander er uit zag.
Een Open Dag is nagenoeg altijd afwachten of hij wel bezocht wordt. Ik kan u melden dat wij aangenaam verrast zijn geworden door het vele bezoek wat ons ten deel viel.
Niet alleen bestaande klanten van Burning Heart vereerde ons met een bezoek, aardig wat nieuwe personen waren op de Open Dag af gekomen.
Gelukkig waren er voldoende dames aanwezig om mensen van informatie te voorzien en/of een rondleiding te geven in het fraaie onderkomen.
Tussendoor waren er verschillende Workshops en demonstraties van onze leraren en kon men volop meedoen. Iets waar gretig gebruik van gemaakt werd.
Kortom een bijzonder geslaagde open dag met behoorlijk wat inschrijvingen.

Wellicht heeft u het opgemerkt, onze zalen zijn voorzien van een mooie Ledverlichting.
In het weekend waren er problemen met de toegangsdeur, de druppel om na sluitingstijd binnen te komen weigerde soms. Wat bleek bij inspectie maandagochtend, het batterijtje was nagenoeg leeg.
Inmiddels is deze vervangen en kan men weer ongehinderd naar binnen.

Tot de volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen