skip to Main Content
Gratis proefweek

Open Dag, Jeugdjournaal en 538

Donderdag m.a.w. blog-dag. Nog even en de vakanties zitten er weer op. Laatste weken meer tijd op de Dojo doorgebracht dan me lief is geweest. Gisteravond (woensdag) was weer zo’n avond dat het anders liep dan gepland, Jeremy was door persoonlijke omstandigheden absent, Jerry had een etentje met familie leden die de andere dag weer afreizen naar Nieuw Zeeland, had dit gezin 3 weken in huis, 2 vaste medewerkers nog op vakantie dus maar weer naar de Dojo om bardienst te doen.
Was bijna de hele dag in touw geweest met allerlei dingen dus de puf ontbrak eigenlijk.
Maar ja, zijn van die dagen die je tegenkomt.

Open Dag
Aankomende zaterdag houdt de dansschool Open Dag en als we de verschillende campagnes die onder andere op fFacebook te zien zijn geloven, mogen we ons op voorhand verheugen op aardig wat belangstelling. Er zijn in ieder geval leuke reacties binnen gekomen. Ben zelf bezig geweest het een en ander in de dansschool te verfraaien. Zo hebben 2 muren een frisse blauwe kleur gekregen en is er een hoekje gecreëerd voor de kleintjes onder de bezoekers. Tijdens de open dag is er op de T.V. een film te zien van de eindvoorstelling die gehouden is op 12 juli 2017 in Theater Gooiland met de naam “Happy Summer Dance”. Een citaat uit het programmaboekje:

“Het is zomer en de vakantie begint. We nemen je mee de straat op waar de zomer wordt gevierd en de zon schijnt. De feestvreugde verplaatst zich naar het strand, waar heerlijk cocktails worden gedronken terwijl een fanatieke groep aan het beachvolleyballen is. Tenslotte laten we zien hoe mooi de onderwaterwereld is en varen we met zijn allen op een schip richting onze vakantiebestemming. Geniet van de mooie, lieve, ondeugende, vertederende, uitdagende en stoere dansacts”.

Crossfight
Wellicht is het opgevallen maar sinds een paar dagen staat er een fraai rek in de Crossfight voor de gewichten in de hoek waar het grote rek staat. In het verleden lagen de gewichten her en der op de vloer of achteloos tegen de muur. Nu is het een kleine moeite om de gewichten terug te rollen naar dit rek. Tevens is de tussenruimte zo gemaakt dat de gewichten op volgorde van aantal kilo’s geplaatst kunnen worden.

Jeugdjournaal
Sinds de laatste blog hebben we ons kunnen verheugen op T.V. bezoek. Zaterdag was er een cameraploeg van het jeugdjournaal die ons hadden uitgekozen voor een item over de “match van de eeuw”, het gevecht tussen Mayweather vs McGregor. Chloë, Isi en een buurjongen lieten zich van hun beste kant zien tijdens een interview van het jeugdjournaal. Op hun karakteristieke wijze, Chloë lichtelijk bedeesd, Isi zoals isi is, spontaan en altijd blij, gaven antwoord op de gestelde vragen. Ik heb in ieder geval genoten van hun gesprekjes! Wil je dit item terug zien, klik op edeze link https://youtu.be/Gxohn2ub20g
Is wel met eigen camera opgenomen dus hier en daar licht streperig maar duidelijk te zien.

538
Maandagmiddag was het aan radio 538 de beurt om bij ons een spot op te nemen. Maurits de Ruijter wil dolgraag een kamer voor één jaar winnen in Amsterdam en zijn tegenprestatie, een gevecht met een vrouwelijke kickbokster. We hadden Samantha van Doorn gestrikt als tegenstandster van uitdager Maurits. Op het programma, 3 rondjes van 1,5 min. Uiteraard hield Sammie zich in, haar tegensander had totaal geen ervaring. Meestal nemen ze een film op in de grote Dojo waar de oefenring staat maar nadat ik de dames en heren van de filmploeg een rondleiding gegeven had, vroegen ze of ik bezwaar had als ze in de Octagon beelden mochten maken. Het bewuste filmpje staat op de facebooksite van Radio 538.

Dit was het weer voor deze week.


Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen