skip to Main Content
Gratis proefweek

One Gym One Fam

One Gym One Fam
De beelden van tennis verruilt voor mijn scherm achter de computer, het is tenslotte blogtijd.
Val gelijk maar met de deur in huis, niet alleen Jerry ergert zich dood aan de zooi in de Fitness en Crossfight die sommige menen te moeten maken, ook ik persoonlijk heb dit ondervonden. Afgelopen zondagochtend vroeg constateerde ik het al op de camerabeelden thuis maar nadat ik de Dojo betreden had en de Crossfight binnen kwam overviel me de aanblik van deze ruimte. Nog niet eerder zo’n puinhoop aangetroffen, met name het grote rek achterin. Waar ik ook keek lagen gewichten en dergelijke achteloos op de grond, een aanblik waar ik op dat moment moedeloos van werd. Toch maar de moed bijeengeraapt en zo goed als kwaad de boel opgeruimd. Gelukkig kreeg ik hulp van 2 mannen die de zware gewichten voor hun rekening namen, langs deze weg, Bikkel en Bart nog bedankt voor jullie hulp.

Donderdag was het wederom zo ver en nu betrof het de Fitness ruimte. Het was zelfs zo erg dat Jerry een bericht op zijn telefoon kreeg waar iemand zich beklaagde over de staat van de Fitness. Wanneer de reguliere lessen beëindigt zijn lopen onze trainers altijd een rondje door beide ruimtes om de boel te inspecteren en daar waar nodig op te ruimen. Wanneer je iemand treft die er een zooitje van maakt, je mag deze persoon er best op aan spreken.
Het is zelfs voor gekomen dat iemand een opmerking maakte en terstond werd afgeblaft met waar bemoei je je mee. Mocht dit je overkomen laat het ons dan weten zodat wij passende maatregelen kunnen nemen.

Nu deed zich het vervelende feit voor dat ik gedurende de afgelopen dagen geen beelden terug kon kijken maar gelukkig is dit euvel verholpen en ga ik vanaf heden extra gemotiveerd beelden terug zien en wanneer nodig aan Jerry rapporteer zodat hij passende maatregelen kan nemen. Het is zoals Jerry het verwoordde in zijn bericht op Facebook: One Gym One Fam dus respecteer ons Walhalla en ga er netjes mee om”.

Inschrijvingen Vikin Run
Nu maar weer over naar wat vrolijker nieuws. Afgelopen dinsdag de papieren in orde gemaakt voor de Viking Run, kan jullie melden dat we ruim negentig deelnemers hebben voor deze Run. Was best een tijdrovend klusje omdat men onder andere ook vroeg naar de geboortedatums en mailadressen van de deelnemers. Gelukkig wat betreft het mailbestand heb ik kunnen voldoen met ons mailadres, men heeft dit normaal gesproken nodig om de startbewijzen te laten weten, deze startnummers komen nu bij ons terecht en zodra deze binnen zijn laten wij het jullie weten. Met geboortedatums heb ik hier en daar wat gesjoemeld omdat in ons ledenbestand niet alle deelnemers hun geboortedatum ingevuld hebben.
Al met al een best klusje maar heb dat graag over voor onze Dojo.

Pinksteren
Aankomend weekend is het Pinksteren en dan draaien we zoals altijd een aangepast schema. Eerste Pinksterdag is de reguliere Dojo gesloten en tweede Pinksterdag draaien we een zondag. Uiteraard zijn de Fitness en Crossfight beide dagen geopend en voor de druppelbezitters 24/7.

BBQ & Drone
Eind van de middag een telefoontje van Jerry gekregen met de vraag of ik zin had in een BBQ. Daar stond mijn neus wel naar dankbaar gebruik gemaakt van zijn uitnodiging. Neem dan gelijk de drone mee dan kan ik eens kijken of ik er mee kan vliegen. Nu heb dat geweten, na afloop van de BBQ de drone gereed gemaakt en stond ready om Jerry het een en ander uit te leggen. Nog voor ik wat kon zeggen had hij de controller al in zijn handen, kort de startprocedure uitgelegd en voor ik op de helft was met de uitleg vloog de drone als een razende door het luchtruim. Ga niet teveel in details treden maar geloof me kreeg bijna een hartverzakking van die gozer. Was verbaasd dat er naderhand nog beelden op mijn SD kaartje stonden.
Zo goed als mogelijk wat ( kijkbare ) beelden van zijn vlucht gemonteerd en op facebook gezet. Geschoten beelden waren net als jerry zelf is, chaotisch en je wordt draaierig als je er naar kijkt. Dan deed zijn dochtertje Isi het naderhand een stuk beter, die had het al snel in haar vingertjes. Dat de drone nog leeft is werkelijk een wonder.

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen