skip to Main Content
Gratis proefweek

Octagon in Crossfight

Het is zo’n week waarin niet alles loopt zoals ik het vooraf in gedachten had. Te beginnen met afgelopen zaterdag, op de rol stond het werkgedeelte van de bar voorzien van een frisse Dojo gerelateerde kleur rood. De oorspronkelijke kleur, grijs, was een doorn in mijn oog. Oogt sfeerloos dus wilde dat veranderen mede doordat er in de loop van de tijd vlekken en dergelijke op gekomen waren. Ook telde mee dat elke ruimte, daar waar nodig, momenteel bij gewerkt wordt. De Fitness en Crossfight ruimtes zien er weer fris en fruitig uit en nu zijn de kleedkamers aan de beurt. Omdat ik sowieso het hele weekend achter de bar sta dacht ik dat te combineren met het opknappen van het werkgedeelte. Vol frisse moed wilde ik de oude laag opschuren met een schuurmachine dus toog aan de gang. Was nog niet een halve minuut bezig toen Jerry naar mij toe kwam met de opmerking; Pa dat kan niet hoor, je verstoord met dat geluid de les die momenteel aan de gang is! Sputterde in het begin nog wel tegen maar zag al snel in dat hij best gelijk had. Dan maar wachten tot de lessen afgelopen waren. Doordat de boksles uitgevallen was vanwege de keuring van de heren boksers elders, had ik een tijdwinst van een uur wat ook best nodig was vanwege de droogtijd van de verf. Na het schuurwerk vol frisse moed aan de gang en bijna op het eind aangekomen wilde Fred Sikking een bak koffie. Voorzichtig zette ik de kop cappuccino voor hem en liep zelf naar het kantoor om daar uit het raam een shaggie te roken. Toen ik even later terug kwam lag er op het net geschilderde gedeelte het lepeltje en wat resten koffie. Stoom kwam uit mijn oren toen ik dat zag en helemaal toen Fred met de opmerking kwam: “veeg je toch zo droog met een papiertje”. Ga niet herhalen wat ik toen zei maar was beslist niet vriendelijk! Aankomende zaterdag de 2de laag aanbrengen en zorg er wel voor dat dit niet nog een keer gebeurd.

Shirtfactory
Vanaf heden zijn er voor zowel dames als heren T-shirts verkrijgbaar met het logo van Burning Heart. We hebben de prijs laag kunnen houden, (€ 10,00), en hebben redelijk wat shirts op voorraad. Shirts zijn van een goede kwaliteit en dito pasvorm. Deze topprijs kunnen we aanbieden door de medewerking van Lucien en Joyce van Shirtfactory die gevestigd is op de Nieuwendijk in Amsterdam. Ze bedrukken alles ter plekke en hebben ons logo, mocht je shirts, hoody’s of iets anders willen laten maken is dit “the place to be”.
Ook onze trainers steken in het nieuw, dankzij de Budoshop zien onze jongens er gaaf en vet uit. Shirts maken het een en ander wat persoonlijker doordat hun naam er op prijkt.

Octagon
De bijgevoegde foto die op mijn blog prijkt is de Octagon die in de Crossfight ruimte is geprojecteerd. Uiteraard met wat aanpassingen qua toestellen maar zo hebben wij het in gedachten. Met de nodige verschuivingen van de huidige toestellen is deze Octagon echt een aanwinst voor onze toch al uitgebreide Dojo. We zoeken nog wat sponsoren die voor € 1000,00 tien jaar lang op de vloer van deze Octagon prijken!
Geloof me dit wordt een reuze “eyecatcher”.

Michael Tielrooij
Afgelopen zondag een filmpje gemaakt van wat boksers die onder leiding van Michael Tielrooij wat aan hun conditie schaafde in de Crossfight ruimte. Binnen een week meer dan 1800 keer bekeken via alleen Facebook.Film staat nu op You Tube zodat iedereen hem kan zien. De link waaronder dit filmpje is te zien luidt: https://youtu.be/aVWfbfbTnlE

Begin eerdaags ook weer met de reeks instructie filmpjes die ook veelvuldig bekeken zijn.

Tot mijn volgend blog
Dick

 

Andere blogartikelen