skip to Main Content
Gratis proefweek

Octagon

Was best een bewogen week wat we achter de rug hebben bij Dojo Burning Heart.
Bedoel hiermee de noodgedwongen afzegging van het Boksgala in sporthal Kerkelanden.
De samenwerking met Erik Ouwerkerk vertoonde in de loop van tijd al vele bobbels maar bereikte afgelopen zondag zijn hoogtepunt.
Ga deze blog niet in op details want veroorzaakt alleen maar meer onrust. Diegene die mij kennen weten dat ik normaal gesproken van mijn hart geen moordkuil maak maar hoe moeilijk het ook voor mij is, in samenspraak met Jerry laat ik het hierbij.
Wel wil ik laten weten dat het besluit om het Boksgala geen doorgang te laten vinden voor met name de boksers in kwestie een hard gelag is geweest.

Octagon

Laten we maar doorgaan met leuker nieuws, vanochtend schreef Jerry op facebook, ik citeer:
De mat in de Dojo is echt weer rood geworden na de alles of niets poging met de Otopoets mega hogedruk spuit! Dus kunnen vervangen wel jaartje uitstellen en heb nog een mooi sponsorpotje van de laatste Lifetime abbo’s dus besloten om de Octagon groen licht te geven!! Wordt 8 meter doorsnee, komt op 80 cm hoogte en hekwerk wordt 1.75 mtr hoog. Komt in de Crossfight ruimte, ga 9 meter doorsnee koof maken, althans Daniel Van de Kamp, en trappen de 2 toiletten er ook uit want wil maximale ruimte. Buitenzijde Octagon komen allemaal parcoursonderdelen en geloof het of niet maar als alles klaar is hebben we nog meer onderdelen, nog meer zakken en eindelijk een echte dikke vette UFC cage!! Gaat weer zoveel gave shizzle brengen!!!!! Loving da dojolife

1946
Bijna gelijktijdig plaatste hij een stukje wat over onze trainingsring ging. Hij beschreef een gebeurtenis uit het jaar 2011. Deze bijzondere happening kan ik me als de dag van gisteren herinneren. Had voor mijn 65ste verjaardag een fles whisky gehad van mijn whiskyclubvrienden uit mijn geboortejaar, 1946. Liet bij ontvangst van deze fles al aan jerry weten, die gaat open wanneer er iets speciaals te vieren is.
Vond de plaatsing van deze ring best een gelegenheid waar de fles open gemaakt kon worden.
Op een zondagavond togen we richting de sportschool in het bezit van deze bijzondere fles.
Haalde 2 glaasjes tevoorschijn en na plechtig de fles ontkurkt te hebben schonk ik ruim 2cl. in.
Tussen haakjes, 2 cl. is de standaard maat voor een single malt.
Gelukzalig namen we een slokje van deze 40 jaar oude whisky en genoten van de smaakexplosie in onze monden. Voor de kenners, deze whisky is in het jaar 1946 in het vat gegaan en in het jaar 1986 in de fles, dus 40 jaar oud.
Best een gedenkwaardig moment voor ons als liefhebbers van een lekkere single malt.

6 jaar geleden
Het is deze maand 6 jaar geleden dat we de huidige Dojo gemaakt hebben.
Het was een casco met enkel licht er in, voor de rest moest alles gedaan worden zoals de kleedkamers, sauna, kantoor en balie.
Met een stel vrienden en wat vakmensen hebben we deze gigantische klus geklaard.
Uiteraard heb ik van de verschillende fases van deze bouw foto’s genomen en mocht je ruim 7 minuten over hebben, dit is de link van Youtube waar het filmpje op staat.

Bouw Dojo Burning Heart

Tot zover mijn blog met diepte en hoogtepunten van onze dojo.

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen