skip to Main Content
Gratis proefweek

Nieuwjaarsduik

Denk dat iedereen dat wel eens heeft, zo’n weekje waarin alleen het hoog nodige uit je handen komt. Heb het zelfs gepresteerd afgelopen maandag om niet buiten geweest te zijn.
Stond op en trok mijn ochtendjas aan om die pas uit te doen toen ik s ’avonds naar bed ging. Trouwens de gehele week enkel dingen gedaan waar ik plezier aan beleef, wel even mijn gezicht laten zien op de Dojo voor de dagelijkse kascontrole en tussendoor wat foto’s geschoten voor diverse acties die op stapel staan betreffende onze Dojo. Voor de rest was ik alleen maar achter mijn computer te vinden om met mijn 2de hobby bezig te zijn. Whisky staat op de eerste plaats maar wordt direct gevolgd door alles wat met filmen te maken heeft. Vrij recent een speciaal toetsenbord aangeschaft om op een veel vlottere manier mijn opgenomen beelden te verwerken. Moet zeggen dat het me aardig afgaat, gebruik nauwelijks mijn muis meer bij het monteren van filmbeelden. Ook heb ik deze week een cursus aangeschaft aangaande Adobe Première Pro, het programma welk ik gebruik. Het is een online training die stapsgewijs de belangrijkste elementen voor een professionele videomontage uit de doeken doet. Een gecertificeerde Adobe trainer legt op een zéér duidelijke wijze uit om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Er is behoorlijk wat materiaal op You Tube te vinden, waar ik de grondbeginselen van monteren vanaf gehaald heb, maar deze cursus gaat aan de hand van duidelijke instructies voor mij een fikse stap verder. Genieten dus voor mij!!!

Nieuwjaarsduik
Terug naar waar mijn blog in eerste instantie voor bedoeld is, het reilen en zeilen van onze Dojo. Deze week stond er op Facebook te lezen dat er een idee ontstaan is om op 1 januari 2017 een Nieuwjaarsduik door Burning Heart te organiseren. In dit item doet Jerry een oproep om met zoveel mogelijk leden te komen naar het strandje de Vuntus in Oud Loosdrecht om een duik in de Loosdrechtse plassen te nemen om zo het nieuwe jaar in te luiden. Uiteraard zijn niet leden hartelijk welkom om hieraan deel te nemen. Deze duik wordt omlijst met allerlei versnaperingen zoals Glühwein, erwtensoep, broodjes worst e.d.
Deze week op pad geweest om diverse locaties te bekijken, resultaat was dat het strandje de Vuntus ons het meest geschikt leek voor de Nieuwjaarsduik. Je kan er vlakbij parkeren wat in onze ogen een must is in verband met de verwachten temperatuur en we kunnen met zijn allen tegelijk het water in. Vanaf heden ligt op de bar een inschrijfformulier voor deelnemers aan deze duik, uiteraard gaat deze door bij voldoende deelnemers! Jerry sponsort shirtjes en petjes mits men daadwerkelijk kopje onder gaat anders wordt het betalen!!
Vanzelfsprekend ben ik paraat met mijn filmspullen om dit uniek gebeuren op de gevoelige plaat vast te leggen zodat dit later via you tube nog eens terug te zien is. Deze happening staat gepland om 13.00 uur.

Octagon
Wat ook op facebook staat is een oproep van Jerry aan ondernemers. Hij loopt al maanden met het idee rond om in de crossfight een reuze Octacon ( 7 meter rond ) neer te zetten. We hebben alles eens rustig bekeken, met wat veranderingen in de crossfight ruimte is dit heel goed te realiseren. Dus ondernemers onder ons, topreclame is jullie deel voor een periode van liefst 10 jaar. Geïnteresseerde kunnen zich in verbinding stellen met Mister Dojo, Jerry de Jong.

Tot de volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen