skip to Main Content
Gratis proefweek

Mijn zaak is de beste!

Sportschool Burning Heart, De beste zaak, Hilversum, Dojo

Het weer blijft onveranderd stralend al mis ik wel de broodnodige neerslag, goh wat is de grond droog. Wanneer ik een blik naar buiten werp vanaf mijn balkonnetje zie ik in plaats van een groen grasveld iets wat op de woestijn lijkt. Geen enkel groen grassprietje te ontwaren enkel een vergeeld veld.  Maar we houden de moed erin want eens zal het wel weer gaan regenen.

Geniet van een rustig weekje, doe het allernoodzakelijkst op onze dojo, breng een dagelijks bezoekje aan Otopoets en voor de rest ben ik thuis te vinden. Bevalt me best want door het warme weer speelt mijn pootje nog meer op dus kassie aan.  Moest wel een paar keer al deze week naar de dojo vanwege het feit dat onze computer vastliep, het is een oud beestje van me met Windows 7 erop.

Ben bang dat hij zijn langste tijd gehad heeft, jerry investeert graag in de dojo maar dit soort investeringen vindt hij doodzonde maar zal er toch eerdaags aan moeten geloven, helemaal nu zijn oudste dochter al een eind op weg is om de incasso via Epass te laten lopen.
Heeft véél voordelen maar is een beste klus voor haar.
Om één niet onbelangrijk voordeel bij naam te noemen, wanneer er een stornering plaats vindt blokkeert het systeem automatisch bewuste lid en stuurt mits emailadres bekend is een bericht.
Nu is Daphne 2 dagen fulltime handmatig hiermee bezig. Keep up the good work Noa ?


Mijn zaak is de Beste

Afgelopen woensdagavond was de op primetime uitgezonden aflevering van Mijn zaak is de Beste waar o.a. onze sportschool aan mee deed te zien bij RTL.  Deze aflevering, waar op voorhand diverse keren spotjes van te zien waren rond de reclames van RTL, werd door vele leden en niet leden reikhalzend naar uitgekeken. Mocht het geluk hebben deze iets eerder te zien door de oplettendheid van Noa, kwam dinsdagochtend binnen bij huize de Jong toen Noa en haar vriend net de uitzending op haar iPad zat te bekijken via een link van videoland. Zonder bevooroordeeld te zijn, vond het een puike uitzending waar Jerry en Daphne volledig zichzelf waren. Jerry zoals iedereen jerry kan, eerlijk en geen blad voor zijn mond nemend.  Druk zoals we van hem kunnen, beetje hyper maar puur zichzelf. Fabiënne Robben, de sympathieke regisseuse, heeft er een fraaie uitzending van gemaakt. Al met al een puur stukje reclame voor onze dojo waar ik best trots op ben.
Helemaal met de uitslag ?
Op moment van schrijven van deze blog zijn er 429 like’s en 154 opmerkingen bij een reactie van Jerry en Daphne op facebook, de opmerkingen zijn allemaal positief, leuk toch.


Obstacle run in Hilversum

Altijd al mee willen doen aan een Obstacle Run? De Family Obstacle Run 5 km en de Klaverblad Obstacle Run 7 km in Hilversum is een FEIT!!! Samen met familie, vrienden, kennissen, buren en/of collega’s de uitdaging aan gaan en mentale en fysieke Obstacles trotseren! Met je Team (4pers) over de finish! No one left behind!!! Teamspirit!
Schrijf je dan nu in! www.obstaclerunhilversum.nl
Volg ons om FB en Instagram en nodig zoveel mogelijk vrienden en collega’s uit om deze uitdaging aan te gaan! ? ? ?wie neem je mee?

Een bericht van Maeva Labega, wie kent haar niet, op facebook.
Klaverblad Obstacle Run, Hilversum Dojo Burning Heart


Instructie filmpjes op onze site

Wanneer je onze site van Burning Heart bezoekt kom je een grote verscheidenheid van allerlei filmpjes tegen aangaande onze dojo.  Zeer binnenkort gaan René en mijn persoontje een beetje orde in de chaos brengen. De bedoeling is dat er een soort van videogalerij komt per categorie, nu staat alles nog door elkander. Seminars b,v die er gehouden zijn  komen bij elkaar, instructie filmpjes van o.a, Noëll Twigt en de binnenkort te maken fitness gerelateerde filmpjes door Bouke Rikkert de Koe.
Er wordt mij regelmatig gevraagd om dat soort filmpjes waar vooral nieuwkomers wat aan hebben.
Vanwege het feit dat er (nog) geen instructeur op de fitness aanwezig is blijkt daar grote behoefte aan te zijn.  Er zijn op you tube legio instructiefilmpjes te zien maar hecht er veel waarde aan dat wij als Burning Heart in onze eigen ruimte deze filmpjes gaan maken.

Wanneer het zover is laat ik het wel weten, ben aan het sparen voor een heuse videocamera die dit soort filmpjes haarfijn vast legt.

Tot mijn volgende Blog,

Dick

Andere blogartikelen