skip to Main Content
Gratis proefweek

Menno en Chris naar Battle of Germany

Potverdikkeme wat is de week weer omgevlogen, niet normaal zo snel als de tijd gaat!
Afgelopen zaterdag was de open dag bij Dance Dance Dance en deze is gezellig druk verlopen. We mochten aardig wat nieuwe personen verwelkomen is ons fraaie onderkomen welke extra opgefleurd was met o.a. blauwe en witte ballonnen. Dank je Celia Berg voor deze extra verfraaiing van ons toch al mooie onderkomen. Tijdens de open dag werd er op het televisiescherm een film gedraaid van het optreden van onze dansers in theater Gooiland welke goed bekeken is geworden. Voor meer informatie van onze dansschool, neem eens een kijkje op www.dance3.nl

Aankomende zaterdag zult u me niet aantreffen achter de bar van onze sportschool.Die dag bivakkeer ik op het “Buitencentrum” in de buurt van Nijmegen waar ik mijn jaarlijkse uitje heb. Een 3-daags festival voor liefhebbers van whisky waar ik mezelf onder reken.Een festival met de fraaie naam “MALTSTOCK”, afgeleid van het bekende WOODSTOCK uit de jaren zeventig. Met ongeveer 200 medeliefhebbers genieten van whisky uit allerlei landen. Ben er voor de negende keer op rij en gevraagd om deze dag op film vast te leggen.

Menno en Chris
Aanstaande zaterdag gaan 3 leden van Burning Heart proberen de eer van Dojo Burning Heart hoog te houden bij onze oosterburen. In het plaatsje Remscheid, een kleine twee en halve uur rijden van Hilversum vindt namelijk een groot internationaal toernooi plaats onder de naam: BATTLE OF GERMANY. Finalisten plaatsen zich direct voor het WFMC wereldkampioenschap in Hagen, Duitsland welke plaats vindt op 20-21-22 oktober. Onze vertegenwoordigers zijn: de 10-jarige Chris Schonherr ( The Blade ), lid sinds 1 januari 2016, met dezelfde leeftijd Menno Lam (The Unbreakable ), lid sinds 12 augustus 2013. In de C klasse komt voor Dojo Burning Heart Mourad Amazyan in de ring. Mourad is o.a. lid van ons trainersgilde en die zijn nog jonge sporen op gebied van kickboksen reeds bewezen heeft. Deze 3 kanjers worden ondersteund tijdens hun gevecht door niemand minder dan Samantha van Doorn, Jeremy Blijd en Salih Gitgel. Uiteraard zijn de ouders van onze jeugdleden ook present, wie met Mourad mee gaat is tijdens het schrijven van dit artikeltje niet bekend bij mij. Heb het genoegen gesmaakt om deze drie de afgelopen weken te zien in hun voorbereiding op de BATTLE OF GERMANY en geloof me, de spetters vlogen er spreekwoordelijk van af. Uiteraard wensen wij onze jongens alle succes toe maar bovenal een gebeurtenis die ze alle drie zal bijblijven, en wellicht een vervolg op het WFMC wereldkampioenschap later dit jaar.

Grote Dojo
Aankomende tijd zult u wellicht wat zaken op gaan vallen die in onze ogen een verbetering van de dagelijkse gang van zaken behelst. Zo gaan we zorgen dat de bar beter bemand gaat worden, de huidige gang van zaken, irriteert ons uitermate vanwege het feit dat het momenteel regelmatig voorkomt dat niemand beschikbaar is om b.v. een kopje koffie in te schenken of om vragen te beantwoorden. Nu is alleen Jaimy na half zeven in de avond aanwezig en dat alleen op de maandag, woensdag en vrijdag. We streven er naar om elke avond vanaf 17.00 uur tot sluitingstijd de bar bemand te hebben. Ook zijn polo’s in bestelling voor zowel barpersoneel als trainers op de vloer zodat men duidelijk herkenbaar is en een beter imago geeft. Dat houdt tegelijkertijd in dat mensen die niets achter de bar te zoeken hebben vriendelijk verzocht worden om zich te verwijderen! Tevens wordt de huidige mat in de hoofd Dojo vervangen door nieuwe matten. Vanaf de bar lijkt deze vloer nog prima maar wanneer je daadwerkelijk op de vloer loopt krijg je een geheel andere indruk.
Dus binnen afzienbare tijd sport u weer op een fraaie vloer.

Lifemaxx Crossmaxx Airbike Pro
De eerder aangekondigde Hip Thruster gaat eind deze maand binnen komen, wel is de Air Bike binnen gekomen en klaar voor gebruik. Deze Lifemaxx Crossmaxx Airbike Pro is de ideale en innovatieve Heavy Duty Air Bike voor onze crossfight ruimte en functionele trainingen!Het grote, duidelijke LCD console biedt 8 verschillende Workouts en zitting kan zeer gemakkelijk aangepast worden (omhoog-omlaag / naar boven- naar beneden). Wilt u informatie of werking van dit apparaat verzoek ik u Daphne aan te spreken.


Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen