skip to Main Content
Gratis proefweek

Max

Donderdagavond dus blog schrijf avond en best voor mij een bijzondere. Niet wat betreft onderwerp of tekst maar wordt de 25ste keer dat ik wat zin of onzin toevertrouw aan deze blog.

Max
Uiteraard begin ik met een terugblik op afgelopen zondagochtend, de ochtend die in het teken stond van Duchenne spierdystrofie. Een ziekte die nodig aandacht en geld behoeft voor broodnodig onderzoek en om hier een klein steentje aan bij te dragen vroeg Jerry aan iedere deelnemer 10,00 euro.
Iets wat spontaan werd gedaan gezien de opbrengst van € 810,00.
Max, de jongen die lijdt aan deze spierziekte, was aanwezig te samen met zijn ouders en jongere zusje. Ruim op tijd waren Daphne en Jerry aanwezig op de sportschool, iets wat normaliter zelden gebeurd op zondagochtend, meestal komt Jerry 2 minuten voor aanvang les binnen.
Na een korte inleiding werd er met de Zak- en Conditie training begonnen en werd Max regelmatig betrokken bij deze les middels het hanteren van het fluitje wat het tempo aangaf.
Op de foto’s en film die gemaakt is door ondergetekende zie je duidelijk dat niet alleen Max maar ook zijn ouders en jongere zusje met volle teugen genoten van deze happening.
Na afloop van de reguliere les werd iedereen verzocht naar buiten te gaan om zo een erehaag te maken. Typisch wat voor Jerry om een scene uit de Rocky film na te spelen, met Max in zijn rolstoel sloot iedereen achter Max en Jerry aan om een ereronde te maken. Zat zelf achter in een cabrio die voor de stoet uit reed om die ronde op beeld vast te leggen.
Na zo’n 30 meter kwam Jerry er achter dat Max die een selfstickie met iphone vast hield de verkeerde kant stond opgericht, i.p.v. de mensen vast te leggen die zich aansloten filmde Max mij in de cabrio.
Hilariteit volop en opnieuw beginnen met de iphone de goede kant opgericht.
Na een kort rondje werd deze geweldige ochtend afgesloten en kijken we terug op een onvergetelijke gebeurtenis die ons motto zo benadrukt: “One Gym One Fam”.
Kijk op onze site voor het filmpje, staat onder de videogalerij Kids.

Fisherman’s Friend Run
Na het overweldigde succes van de Obstacle Run in Wijchen staat er op 4 september een nieuwe uitdaging op het programma van Burning Heart.
Dit keer de Fisherman’s Friend Run in Hellendoorn, 12 fantastisch mooie kilometers door het fraaie dorp Hellendoorn, door bossen, over heuvels en door de Reggevallei, uitdagende en originele obstakels met lots of mud, water en fun!!!
Op dit moment hebben zich reeds 62 deelnemers ingeschreven en eind deze maand, 30 juni, is de definitieve sluiting van inschrijving. Let wel op dat er op deze datum, 30 juni, betaald is want Burning Heart moet op voorhand de rekening betalen aan de organisatie. Doordat we als groep inschrijven krijgen we € 5,00 korting op het entreé bedrag. Normaliter € 55,00, met groepskorting dus € 50,00.
Dus mensen, niet betaald op 30 juni, geen inschrijving voor deze run.
Mocht er door onvoorziene omstandigheden een annulering volgen nadat er betaald is bent u de inschrijfkosten kwijt.
Uiteraard zorgen we weer voor een touringcar om gezamenlijk naar Hellendoorn af te reizen.
Bijzonderheden over deze busreis volgt in de loop van de tijd.

Vakantie rooster
Laatste punt van mijn blog is de aanpassing van ons rooster, de vakantietijd staat weer voor de deur en zodra wij de aanpassingen weten worden die bekend gemaakt op sociale media en op de Dojo zelf.
Er zullen weinig aanpassingen zijn maar normaliter is het tijdens de vakantieperiode minder druk.
Op moment zal je dit niet zeggen want omdat ik dagelijks o.a de statistieken bekijk zie ik dat er gemiddeld 240 personen per dag onze Dojo bezoeken en dit is in werkelijk een stuk hoger want zie nog steeds constant op de camera thuis meerdere personen tegelijk de Fitness inlopen. Mensen hou je pasje voor de scanner als je met anderen tegelijk naar binnen gaat. Het is zo’n kleine moeite!!!!

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen