skip to Main Content
Gratis proefweek

Maltstock, Nieuwe leraren!?

Burning Heart, Whiskey, Maltstock

Best een druk weekend voor de deur, de Open Dag van Dance Dance Dance en Ladies Only staat gepland dit weekend en voor de 10de keer Maltstock.
Hevig lopen twijfelen waar mijn voorkeur naar uit zou gaan maar uiteindelijk de knoop door gehakt en mijn keuze is gevallen op Maltstock.
Kleine uitleg wat Maltstock inhoudt: dit is een jaarlijks gebeuren waar zo’n 200 whiskyliefhebbers uit heel Europa bijeenkomen om te genieten van het goddelijke vocht dat whisky heet.
Er zijn weinig dranken op deze wereld die een grotere diversiteit aan kleur, smaak en afdronk heeft dan whisky. De een ruikt en smaakt naar de wachtkamer van de eerste hulp van een ziekenhuis, de ander naar exotisch fruit, de laatste categorie heeft mijn voorkeur ?
Ben zelf in het bezit van ruim 500 flessen en heb een heuse whiskykamer waar deze uitgestald staan, de meerderheid is geopend.
Maltstock, afgeleid van Woodstock, vindt eenmaal per jaar plaats in de bosrijke omgeving van Overasselt bij Nijmegen. De plek waar dit alles plaats vindt heet ‘’ Het Buitengebeuren” en omhelst slaapzalen, diverse gebouwen waar activiteiten plaatsvinden, zoals in dit geval masterclasses die gegeven worden door mensen van diverse distilleerderijen en er is een zogenaamde binnenplaats waar flessen whisky van allerlei pluimage staan uitgestald. Voorwaarde van deelneming is dat iedere deelnemer een fles whisky uit eigen voorraad meeneemt om te delen met andere deelnemers.
Hoogtepunt is het kampvuur op de zaterdagavond, gelukkig ziet het op buienrader er naar uit dat het droog blijkt te zijn.
Nu ben ik gevraagd om dit evenement op film vast te leggen dus de komende tijd te zien op o.a. mijn tijdlijn van facebook. Afgelopen jaar was ik enkel de zaterdag aanwezig maar ditmaal ben ik er het hele weekend bij, wel benieuwd hoe mijn pootje het houdt want geloof me het is best vermoeiend.
Dus benieuwd naar hoe Maltstock er uit ziet, hou vanaf volgende week mijn facebook in de gaten.


Toegangsdeur fitness

Misschien is het opgevallen sinds een paar dagen functioneert de scanner van de fitness ruimte naar behoren. Tot aan heden hebben we niet meer meegemaakt dat je de deur zonder te scannen open kunt drukken. In het verleden gebeurde dat wel eens tot grote ergernis van mij.
Het kastje wat voor de aansturing zorgt zit nu in een constante stroomtoevoer en dat was voorheen niet het geval. Een simpele oplossing maar je moet daar maar op komen?
Wat nog steeds voorkomt is dat wanneer men met meerdere voor de deur staat men achteloos naar binnen loopt zonder zelf te scannen. Talloze malen hier aandacht aan besteed maar zie het nog regelmatig gebeuren, a.u.b scan persoonlijk, is toch een kleine moeite. Wat ook vaak gebeurt is het onmiddellijk proberen de deur te openen wanneer men gescand heeft, een paar tellen wachten tot het groene lampje gaat branden en je kan ongehinderd naar binnen!!!
Heb soms medelijden met de deur wanneer ik zie hoe men met alle macht de deur open probeert te krijgen, als het lampje niet gaat branden meld je dan aan de balie want dan is er wat aan de hand met het pasje.


Nieuwe leraren

Vanaf maandag zijn er 2 nieuwe leraren toegevoegd aan het trainersgilde van Burning Heart. Op de maandagavond is dat Cindy Venema die de zak- en conditietraining geeft. Cindy is een oud trainings maatje van Jeremy met de status van A klasse, ik heb even kennis gemaakt met haar en mijn indruk was bijzonder positief.
Wat je noemt een leuke spontane vrouw die zeker haar weg op onze dojo zal vinden. Uit reacties van sporters die haar lessen gevolgd hebben was ook enkel positieve reacties te horen. De andere leraar, Roel Westdorp, gaat de crossfight geven en tevens op de zaterdag Boot Camp, aanvang 9.00 uur wat in de buitenlucht afspeelt.
Roel is voor vele een bekende met tegenwoordig een eigen gym maar we zijn blij dat we hem hebben kunnen strikken voor de crossfight lessen.
We wensen beide een leuke tijd bij dojo Burning Heart en wensen hun veel succes.


Nieuwe rooster

Met ingang van maandag 3 september is ons nieuwe rooster van kracht.Er ligt een gedrukt exemplaar in onze dojo maar ook in te kijken op onze site, gewoon Burning Heart in tikken en je wordt verwezen naar deze site, voor de duidelijkheid; www.burning-heart.nl


Spullen lenen

Op verzoek van onze baliemedewerkers willen wij nogmaals de aandacht vestigen aan de vaste leden om toch vooral eigen spullen aan te schaffen.
Wanneer je besluit om een abonnement af te sluiten lijkt het ons logisch dat je ook de daarbij behorende spullen aanschaft. Je gaat toch ook niet voetballen zonder speciale voetbalschoenen. Het hoeven geen dure handschoenen te zijn of scheenbeschermers maar nog teveel leden komen steeds vragen voor leenspullen.
Wij kunnen advies geven hoe of waar deze spulletjes te kopen.


Fitness begeleiding van een personal trainer


Tot mijn volgende Blog
Dick

Andere blogartikelen