skip to Main Content
Gratis proefweek

Loten en T-shirts

Afgelopen zondagochtend om 10 uur was het zover, het éénmalige optreden van Ad Donkerlo bijnaam “De Dominee “ als Sensei. Doordat jerry zijn laatste vacantiedag op het eiland Ibiza aan het vieren was en vaste vervanger Abman ook op dat eiland vertoefde had Ad zich spontaan aangeboden om de zondagochtend mis, zoals jerry deze constant aankondigt op facebook, te leiden.
Gewapend met een meer dan voortreffelijke playlist, een ouderwets Engels fluitje met houten balletje, voorzien van Tattoos op zijn armen meldde Ad zich al vroeg op de Dojo.
Exact 10.00 uur klonk het snerpende geluid van Ad zijn fluit en na een korte inleiding werd er met de zak-en conditie training aangevangen. Het werd een zeer gevarieerde les die uitstekend bevallen bleek gezien de lovende reacties naderhand.
Ik heb van deze les een korte filmische samenvatting gemaakt van zo’n 4 minuten welke te zien is op mijn Facebookaccount. Even scrollen naar beneden en dan kom je het filmpje tegen.
Overigens is hij ook te vinden op Jerry zijn Facebook account.

Loten
Sinds ruim een week zijn we op de Dojo gestart met de verkoop van loten t.b.v. Fight for Cancer.
Een initiatief van ons zeer gewaardeerde lid Maeva Lageba in samenwerking met Dojo Burning Heart.
Deze loterij waarvan een lot 2 euro kost, omvat tal van uiteenlopende prijzen.
Om wat te noemen wat je kunt wiinen met de loten, verscheidene dinerbonnen, saunabezoek, privélessen, proeverijen, bioscoopbonnen en nog veel meer.
Dus mensen koop in grote aantallen deze loten, het geld komt geheel ten goede aan de stichting Fight Cancer/KWF. De trekking zal plaats vinden tijdens de BBQ na afloop van de Fisherman Friends Run bij Dojo Burning Heart.

Fitness/Crossfight
Heb in eerdere blogs diverse malen aandacht geschonken aan het opruimen van gebruikte spullen na afloop van je oefening in de Fitness en Crossfight ruimte. Helaas constateren we nog dagelijks dat menig persoon daar volledig lak aan heeft en zijn of haar gebruikte spullen achteloos op de vloer laat liggen. Het is toch niet teveel gevraagd om je spullen netjes op zijn plaats te leggen.
Zeer binnenkort wordt de stand van diverse camera’s aangepast zodat we een beter zicht hebben op plaatsen die nu nog slecht in beeld komen.
Het is nog niet zover dat we constant toezicht hebben in onze sportschool dus wanneer men constateert dat iemand bewust of onbewust spullen niet opruimt doe mij een plezier en spreek die persoon er op een vriendelijke manier op aan. We willen graag de sfeer die op onze Dojo hangt houden zoals hij momenteel is, One Gym One Fam.

T-shirts
Nog een mededeling voor de deelnemers aan de strongman run te Hellendoorn, er worden net als in Wijchen shirts gesponsord door Dojo Burning Heart. Jerry heeft op facebook een voorbeeld gezet met de volgende tekst:

Vikings!!! We gaan weer shirts sponsoren voor de Strongman run!! Supergaaf als iedereen dezelfde shirts draagt natuurlijk!! Ik ga maandag de shirts bestellen dus ajb ff je maat aan de bar opgeven of als reactie hieronder dan zet ik het op de lijst… Osu!!!!

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen