skip to Main Content
Gratis proefweek

Kleedkamers, Airco en Douchen

Het was me het weekje wel, breng tegenwoordig meer tijd door op de Dojo dan dat ik thuis ben.
Het is volop actie wat Dojo Burning Heart betreft, zo worden momenteel als u mijn blog leest de beide kleedkamers aan een grondige renovatie onderworpen. De 3 Daltons, opa, pa en zoon Ouwerkerk voorzien de kleedkamers van een frisse aanblik in de vorm van betegelde wanden en vloeren. Een klus die we ze wel kunnen toevertrouwen. Helaas brengt deze opknapbeurt wat ongemak te weeg omdat men zich tijdelijk in een gemengde kleedkamer dient om te kleden. Gelukkig duurt dit ongemak maar een paar dagen, we verwachten dat uiterlijk dinsdag alles weer bij het oude is.
De kleedkamer bevindt zich achter in de “oude” Dojo en is voorzien van een toilet en ruimte voor 2 personen die gelijkmatig kunnen douchen. Nadat alles weer bij het oude is gaat deze kleedkamer dienen voor enkel de dames naast de bestaande kleedkamer. De ramen worden momenteel wit gemaakt, het eerste laagje verf zit er reeds op, dit vanwege het feit dat men niet meer naar binnen kan kijken vanaf de Loosdrechtseweg.

Airco
Verder stond afgelopen woensdag om 7 uur in de ochtend een hoogwerker voor de deur om een unit het dak op te hijsen, bestemd voor de airco in de Fitness ruimte. Voor het overgrote deel gesponsord door Mister airco, Nick Martens. Vanaf nu wordt het enkel zweten van de inspanning maar niet meer door de hoge temperatuur in de Fitness ruimte. Een lang gekoesterde wens is hiermee in vervulling gegaan, de zon schijnt nagenoeg de ganse dag en avond op de ruimte.
Afgelopen jaar waren er best wat warme dagen en dan liep de temperatuur snel op tot een warmte die niet echt uitnodigde om allerlei oefeningen te doen, hopelijk is dat nu verleden tijd.

Scanners
Volgende punt, de mededeling dat de nieuwe scanners aangekomen zijn. Met deze scanners, die zaterdag 23 april, hopelijk actief zijn en die naast het pasje door de mobiele telefoon uitgelezen kunnen worden, verwachten we vanaf een grote ergernis te zijn. Nog steeds zijn er problemen met de huidige scanner omdat men nadat er gescand is direct de deur wil openen. Daarom tot die tijd, mensen lees wat er op de toegangsdeur staat dan voorkomt men aan beide zijden een hoop problemen met binnen komen. Met de nieuwe scanner zit er een lampje bij die als hij oplicht de deur ontgrendelt en men naar binnen kan. De scanner inclusief lampje wordt op de stijl naast de kruk gemonteerd, of er een 2 tal seconden gewacht moet worden is nu nog niet bekend maar verwacht het wel omdat het gescande pasje online gecheckt wordt op geldigheid. Maar doordat een lampje groen licht geeft verwacht ik een stuk minder problemen met binnen komen. Uiteraard zullen we de werkwijze van scannen kenbaar maken op de toegangsdeur en via diverse media.

24/7 Doucheruimte
Laatste puntje van deze blog, we zijn er uit wat de kleed/douche ruimte gaat worden op de bovenste verdieping. De glazen afzetting op de Crossfight ruimte wordt geblindeerd en de ruimte voor de 2 toiletten, wanneer je binnen komt direkt rechts, gaat dienst doen als omkleedruimte. Er wordt een bank geplaatst en haken om je kleding aan op te hangen. Verder wordt het huidige damestoilet veranderd in een douche. Een muurtje gaat er uit en wat nu nog een opbergkast is wordt bij de douche betrokken dus krijgt men een flinke doucheruimte waar je en kan douchen en je om kan kleden. Dit omdat dan zowel dames als mannen zich ongestoord kunnen omkleden.
Met deze oplossing houden we 2 toiletten over boven, die in de Crossfightruimte wordt damestoilet en in de fitness ruimte wordt mannentoilet.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen