skip to Main Content
Gratis proefweek

Judo examen, Pietenfeest en Beastside?

Judo examen
Had het in mijn vorige blog al aangegeven dat ik afgelopen zaterdag wat minder dan gewoonlijk achter de bar te vinden zou zijn in verband met de Judo examens. Gelukkig heeft René Taling het eerste uurtje voor mij waargenomen en later op de ochtend zag ik Jerry staan achter de bar om de honneurs waar te nemen. Sta al jaren het weekend achter de bar omdat ik vind dat er iemand de koffie behoort te verzorgen. Ben weduwnaar, gepensioneerd en voel me zéér betrokken bij sportschool Burning Heart, met andere woorden, nagenoeg alles draait bij mij om onze Dojo. Soms zijn er situaties of voorvallen die zorgen dat ik verstek moet laten gaan maar altijd heeft het wel te maken met Dojo Burning Heart. Zo ook afgelopen zaterdag, ik heb de ganse ochtend achter de camera gestaan om de examens Judo van onze jeugdige leden vast te leggen, met de bedoeling een leuke herinnering van deze ochtend te maken. Sla me zelden op de borst maar vind dat ik daarin aardig geslaagd ben. Met ruim 200 shots keerde ik zaterdagmiddag huiswaarts, best een beetje afgemat door het lange staan, moet nu eenmaal leven met de handicap van een onwillig been sinds enkele jaren, maar bij het overzetten van de geschoten beelden van de camera’s naar mijn computer had ik al snel in de gaten dat deze beelden gelukt waren.
De rest van het weekend niet meer naar de beelden gekeken op zondagmiddag na, om een korte compilatie te maken van deze geslaagde happening. De ervaring heeft me geleerd dat wanneer je beelden op Facebook zet de grens van 2 minuten niet moet overschrijden omdat dan de interesse van kijkers afneemt. Voor het maken van deze beelden had ik vooraf al de gedachten om er een blijvende herinnering van te maken voor ouders, opa en oma’s en andere aanverwanten. Dit heeft geresulteerd in films van rond de 20 minuten van elk Judo examen. Mensen die graag een copy willen ontvangen, neem contact met meester Stijn op en die zorgt ervoor dat of in de vorm van een USB stick of via WETRANSFER het betreffende filmpje kosteloos in het bezit komt. Leg de nadruk op kosteloos omdat dit nu eenmaal de filosofie van onze Dojo is!

Nieuwe schrobmachine
Deze week geen nieuwe Fitness of ander soort apparaat toegevoegd aan onze toestellen maar iets van een geheel ander soort, namelijk een schrobmachine voor de nieuwe vloer.
Bericht van Jerry op Facebook: “De Rolls onder de schrob machines! Althans zo heeft maatje Johan Kuijl deze verkocht aan me. Maar wil de hygiëne op topniveau houden, vooral ook de kleine Dojo waar veel MMA, BJJ en judo gegeven wordt. De mooiste maar ook de schoonste gym van ‘t Gooi! En onderweg de grootste te worden BAM!!! Blijven investeren i.p.v. verdienen!!!”

Crossfightruimte
Onlangs hield Samantha van Doorn me aan en vroeg of ik me ook zo ergerde hoe de Crossfightruimte er soms uitziet. Zoals jullie wellicht weten geeft Sam naast de twee dagen lesgeven op onze Dojo ook regelmatig Personal Training. Bijna elke dag is zij wel te vinden voor een les aan iemand, zo ook afgelopen week. Het viel haar de laatste tijd op dat sommige sporters, er op zijn zachts gezegd, een rommeltje van maken. Overal dingen laten slingeren, de slee die ze vaak gebruikt bij haar Personal tTraining achter blijft vol met gewichten en zo kan ik wel even doorgaan. Als iemand niet tegen rommel kan is dat Sam wel dus regelmatig zie je Samantha na haar les de Crossfightruimte opruimen, iets wat ze uit vrije wil doet! Op haar verzoek maar weer eens een bericht op facebook geplaatst om sporters die zich hieraan schuldig maken er op te wijzen. Had in bewust bericht gezegd dat Sam persoonlijk de mensen gaat aanspreken wanneer ze constateert dat men er een rommeltje van maakt en ik van mijn kant nog beter de camerabeelden in de gaten ga houden. Blijkbaar heeft dit bericht geholpen want de laatste paar dagen ziet onze Crossfight-ruimte er beter uit. Mensen, ook jullie zijn toch gebaat bij een fris ogende sportruimte.
Tevens wijs ik er nogmaals op dat de Octagon enkel met blote voeten gebruikt mag worden. Afgelopen zaterdag moest ik weer een ritje Dojo maken omdat ik jongens met schoenen aan op de vloer van de octagon bezig zag. Jullie weten onderhand, zie nagenoeg alles!!!

Pietenfeest bij Dance3
Aanstaande zaterdag is voor de Kids onder ons weer een gedenkwaardige dag. Sinterklaas komt weer in het land, ditmaal komt de goed heilig man aan in Dokkum en zal op de T.V. te zien zijn. Dance3 geeft zaterdag 2 december een Pietenfeest wat begint om 09.30 uur en duurt tot 11.30 uur. Onze danslerares, Manon Weijn, gaat er een groot feest van maken. Bijna vanzelfsprekend ben ik er bij met mijn filmspullen

Beastside
Volgende week vrijdag gaan we weer opstarten met Beastside!! De eerste keren waren even testen en aanvoelen nu gaan we voor niets minder dan absolute topavonden!! Van 20:00 uur tot 23:00 uur draait Goos Baars in de Fitness hele dikke beats en worden de lichten vervangen door dikke clublights! Laser komt erin en wat rook. Idee is Old School hard trainen onder kicken omstandigheden dus DJ en dikke spots. In de Octagon gaan we tattoo’eren met Douglas van B van Identify en Sandra Souisa gaat massages geven op afspraak! Zij is supergoed dus pm mij voor een afspraak! Tarief is 25e ipv 50e! Vol is vol natuurlijk… Iedereen is welkom in de dikste gym van ‘t Gooi maar niet leden kopen een dagkaart a 10 euro. Kleedkamers beneden en sauna blijven open en aan tot 00:00 uur!
Wordt top!!!!!!!!

Tot mijn volgende blog.
Dick

Andere blogartikelen