skip to Main Content
Gratis proefweek

Inchecken en Hopakeeee!

Dojo Burning Heart, Inchecken, Pasje

Potverdorie wat gaat een week toch snel voorbij, het is weer blogtijd. Het weer is gelukkig niet zo heet meer en ik merk dat gelijk aan mijn lichamelijke gesteldheid. Niet dat mijn been over is maar, zal tot mijn dood last blijven houden, maar is ten opzichte van afgelopen weken wat draagbaarder geworden. Afgelopen dinsdag eindelijk eens een Ajax gezien die me bekoren kon, hoe anders dan hun eerste competitiewedstrijd van afgelopen zondag. De vorderingen wat betreft ons ledenbestand gaat gestaag de goede kant op, verderop in deze blog ga ik hier wat uitgebreider op in.

Heb nog weinig kunnen doen met mijn nieuwe camcorder maar ga daar eerdaags verandering in brengen, wel bij mijn vrienden van cameraverhuur van Dalen geweest die mij een eind op weg geholpen hebben met de juiste instellingen die talrijk zijn. In mijn laatste blog heb ik even aangehaald dat er eerdaags instructiefilmpjes komen die speciaal voor nieuwkomers in onze fitness handig zullen zijn hoe of wat met verschillende apparaten om te gaan. Er zijn talrijke voorbeelden op you tube maar persoonlijk vind ik dat dit soort filmpjes in onze eigen dojo gemaakt behoren te worden.

Het is langzaam te merken dat de vakantietijd aardig vordert, de bezetting van de lessen groeit gestaag wat aantal deelnemers betreft.  Ook de nieuwe inschrijvingen gaan door, uiteraard zijn er elke maand ook opzeggingen maar dat is inherent aan elke sportschool.

Zo dit was weer het inleidende voorwoord nu naar het nieuws wat onze dojo betreft, er is nog weinig  te melden, een terugkerend gegeven maar vindt altijd wel wat om over te schrijven ?


Inchecken bij elk bezoek

Onlangs heeft Jerry een bericht op facebook geplaatst waar hij nog eens het belang van inchecken aanhaalt. Voor mij een heel normale gang van zaken wanneer men onze dojo bezoekt maar er zijn nog teveel leden die dat schijnbaar niet nodig vinden.
Ten eerste, bij calamiteiten willen de hulpdiensten een lijst hebben van wie of binnen is of geweest is. Heel logisch lijkt me.
Omdat we momenteel druk zijn met het in orde brengen van de ledenlijst in verband met de op handen staande incasso door Epass is het een vereiste dat iedereen scant. Wanneer er een hard geluid te horen is tijdens het scannen schrik niet, normaliter betekent dat geluid dat er wat met de incasso aan de hand is maar nu bent u naar alle waarschijnlijkheid uit ons systeem verwijderd vanwege onjuiste gegevens. Dat euvel lossen we ter plekke op zodat u het pasje weer op de normale manier kunt gebruiken.
Daarom nogmaals, check in!!!


Op handen zijnde verbouwing van onze dojo

HOPAKEEE! Er is ff eea verandert..
Niet Otopoets komt in pand Autotaalglas maar we verhuizen de dansschool erheen en bouwen 2 danszalen!!
Betekent als de dansschool ze niet gebruikt we er heel veel leuke extra danslessen en (arial) Yoga gaan geven welke vanuit Burning Heart aangeboden worden!!
Ook gaat de bar er boven uit, blijft wel zitgedeelte, en gaan we beneden een lounge ruimte maken van 100m2 waar we a la carte eten gaan serveren, heerlijke maaltijden maar gezond en gericht op uw wens! Dus afvallen? Krachtsport? Duursport, voor iedereen komt er alles en mega vers en lekker ook nog eens!
Er komt een grote dameskleedkamer en als het lukt een Turks stoombad. Dan wordt de huidige judo dojo 3 keer zo groot en verhuizen we de Octagon daar ook heen zodat deze boven weg is. Deze komt beter tot zijn recht in de dojo!
De entree komt beneden in de prachtige lounge ruimte en gaat van 09.30 uur tot 22:00 uur bezet worden. We zijn van papi’s speeldojo naar een hele vette gym gegaan en met deze aanpassingen gaan we een gruwelijke A status Lifestyle gym welke toonaangevend zal zijn in ‘t Gooi!
Waar je een familie lid wordt ipv een nummer en waar je je ook naar gedraagt want anders trappen we je er net zo makkelijk uit! Sfeer boven doekoe, altijd goudeerlijk en onmogelijk te stoppen!!!!
Passie en inzet wint altijd van commercie! Maar maak je geen zorgen, we gaan zo groot worden dat we ook nog eens een pak geld gaan verdienen ?…

Dan zwembad en Otopoets! Als alles gaat zoals het er nu uitziet gaat Otopoets in het pand van Goneo, ook onder de sportschool! Zodra we 500 Fam leden verder zijn verhuist poets weer en gaan we daar een 30 meter lang zwembad bouwen met alleen maar ramen naar de Loosdrechtse weg!!! Dan pas zullen we verzadigd zijn en heb ik alles geflikt wat ik jullie gezegd heb dat ik ga flikken… Ik geloof heilig in gas geven, heilig in meer inzet en meer passie dan de collega’s en boven alles geloof ik in eerlijkheid en openheid!!! Fuck it!!! Je kan ook niet doen maar wij doen het lekker wel..

Dit heeft Jerry donderdagavond op facebook geplaatst dus is echt vers van de pers!

Tot mijn volgende blog,
Dick

Andere blogartikelen