skip to Main Content
Gratis proefweek

Impressie verbouwing!

sportschool Burning Heart, Art-impressie, Dojo

We gaan langzaam maar zeker richting de 150 blogs, deze editie is nummer 143. Nooit kunnen bevroeden zover te komen.
In het leven geroepen om onze toenmalige nieuwe website te promoten, alleen te lezen via facebook en op onze site en dan nu alweer blog 143.
Elke donderdagochtend ga ik vroeg in de ochtend achter mijn beeldscherm zitten onwetend wat ik nu weer neer moet pennen want dat is mijn grootste makke, onderwerpen die met de dojo te maken hebben. Niet elke week gebeurt er wat vermeldingswaardig! Toch slaag ik er al bijna 3 jaar achtereen in om telkens weer een blog in elkaar te draaien.
De een wat interessanter dan de ander maar gevuld wordt de blog. Zo ook nu, het heeft even geduurd maar via facebook een kijkje hoe het eruit komt te zien.

Hier een van de 4 foto’s; Voor de andere foto’s, bezoek de facebookpagina van Jerry! De tekst van Jerry bij deze beelden:

 

Hier een impressie hoe het gaat worden volgende maand!! Zo’n zin in!!

De budo mat gaat geel worden met groot zwart logo en aangekleed met zwarte attributen.

Iedereen die tussen 9 en 22 uur wil sporten in beide dojo’s en de fitness zullen bij de bar moeten inchecken en langs de bar moeten wandelen om er te komen. Veel overzichtelijker!!! Na 22u blijft zelfde systeem als nu, loopt prima.

Ga het ‘restaurant’ echt heel gezellig maken en een plek maken waar je voor en/of na het sporten heerlijk kan chillen! Dat missen we nu echt nog.. Ik wilde de danschool beneden doen maar dat is een stap te vroeg dus Otopoets verhuist daarheen en ik heb alles lekker bij elkaar!

Volgend jaar gaan we dan de kleedkamers, sauna en stoombad creëeren. Eerst deze flinke knaller!! 1 december krijgen we de sleutel en met kerst moet klaar zijn. 13 januari gaan we grote opening en open dag doen!!!!

Loving da dojolife????

Onderdeel van de nieuwe opzet is een mechanische toegangspoort waar iedereen door heen moet wil hij of zij binnen komen. Reeds vermeld in mijn vorige blog. Persoonlijk ben ik reuze blij met deze toegang want echt iedereen moet nu inchecken.


Camerabeelden

Afgelopen zaterdag zijn sommige camera’s aangepast of hebben een andere plek gekregen. Iets waar ik blij mee ben en al een tijdje op mijn verlanglijst had staan. Ook is er een nieuwe bij gekomen die op de ingang van de fitness gericht staat. Zo is er een betere kijk ontstaan op met name de fitness-ruimte. Big brother is watching you, sommige denken dat ik de gehele dag camerabeelden zit te bekijken maar zo erg is het heus niet. Wel is het zo dat ik wanneer ik niet op de dojo ben vaak bezig ben met monteerwerk en in dit geval is 1 en 1 twee. Doordat ik 2 schermen naast elkaar heb staan dwaalt mijn blik automatisch af naar de camera beelden.
Wanneer ik iets onregelmatigs constateer waarschuw ik Abman of rij naar de dojo toe om persoonlijk in te grijpen. Voor-of nadeel wanneer je dicht bij de dojo huist ?

Tot mijn volgende Blog,

Dick

Andere blogartikelen