skip to Main Content
Gratis proefweek

Toegangsdeur, Gratis Fitness en Afscheid

Kerstmis, Fitness, Burning Heart

Best een winters weekend achter de rug met zowaar code rood al zag dat er zondagochtend niet naar uit. Zoals immer gingen mijn oogjes redelijk vroeg open zondagochtend en draaide me nog een keertje om in mijn bed. Eigenlijk was dat zoals gewoonlijk vruchteloos, als ik wakker word dan ben ik ook echt wakker. Hou het een kwartiertje vol en dan moet ik er ook echt uit. De eerste gang is na mijn koffieapparaat en keek uit mijn keukenraam naar buiten waar ondanks de voorspelling geen vlokje sneeuw te ontwaren was. Ik dacht bij mezelf, ze zitten er weer eens naast met de weersvoorspelling die een hoop sneeuw voor ons in petto had, speciaal het midden van het land. Moet naderhand toegeven dat ik er goed naast zat want einde ochtend kwamen de eerste vlokken uit de lucht vallen en dat ging door tot bijna middernacht. Al is het niet meer de sneeuw uit mijn jeugd lijkt het wel, je kon die sneeuw ook echt ruiken herinner ik me, weet niet hoe te beschrijven maar mis die speciale geur tegenwoordig. Zo dit is mijn begintekst van de wekelijkse blog, terug naar de dagelijkse gebeurtenissen van onze Dojo.

NIEUWE ONTSLUITING TOEGANGSDEUR
Aan de ene kant is het voor ons een stuk gemakkelijker geworden, aan de andere kant is het ondanks het verkoopverhaal van de vertegenwoordiger een stuk lastiger. De noodzaak van een nieuwe deurontsluiter t.b.v. onze 24-uur gebruikers van de fitness was het feit dat de limiet bereikt was van het systeem. Er bleek een limiet van 250 gebruikers op te zitten, iets wat ons niet verteld was bij aanschaf van dit systeem. Onlangs wilde ik weer wat druppels gereed voor gebruik maken en wat ik ook probeerde, het lukte me niet. Na vele vruchteloze pogingen stopte ik er maar mee en dacht, probeer het de volgende dag wel. Toen het de volgende dag weer niet lukte besloot ik de instructies maar eens door te lezen om te kijken wat ik fout deed. Tijdens het lezen viel mijn oog op een klein zinnetje waar te lezen was dat er een limiet van 250 gebruikers op zat. Aan de ene kant opgelucht dat het programmeren van nieuwe druppels niet aan mijn werkwijze lag, aan de andere kant realiserend dat dit een kleine ramp was. Omdat de belangstelling om na 22.00 uur te sporten nog steeds groeiend is waren we verplicht een ander, duurder, systeem aan te schaffen. Dit alles heeft enkele weken in beslag genomen maar is nu gelukkig actief geworden. Zeg met nadruk gelukkig want kreeg boze telefoontjes van leden die met alle geweld een sleutel wilde hebben. Kon uitleggen wat ik wilde maar kon geen begrip ontvangen van deze boze leden. Terug naar de aanhef van dit artikel wat het verkoopverhaal van de vertegenwoordiger van fa. Mauer betrof. Ondanks zijn toezegging dat de oude chip uitgelezen kon worden en overgezet op het nieuwe systeem bleek dat niet te kunnen. Dit houdt in dat we alle reeds uitgegeven druppels via onze computer over moeten zetten en dat kan alleen wanneer we de “oude” sleutels hebben. Best een klus om 250 omzettingen te doen maar er zit niets anders op. Op facebook een melding gedaan maar wij begrijpen ook dat niet elk lid op facebook zit. Nu is het zo dat het “oude” systeem wat op de deurklink zit tot eind januari 2018 nog te gebruiken is maar daarna werkt de nieuwe uitlezer op de deurstijl alleen nog. Wacht tot half januari 2018 en ga dan de leden die nog niet omgezet zijn via een mail berichten dat ze langs de balie moeten gaan om hun sleutel gereed te maken. Maar ook hier geldt dat niet iedereen een mailadres of onjuist mailadres heeft wat bij ons bekend is. Op de toegangsdeur en het bord in de hal beneden komt een bericht betreffende de omzetting.

GRATIS FITNESSEN TIJDENS DE KERSTDAGEN
Wil jij doortrainen tijdens de kerstdagen? Je lekker in het zweet werken na de heerlijke kerstmaaltijd van de avond ervoor? Waar de meeste sportscholen tijdens kerst gesloten zijn, is Sportschool Burning Heart gewoon OPEN! ? ? ? Kom langs en fitness volledig GRATIS tijdens de kerstdagen! Vraag nu geheel vrijblijvend jouw gratis kerstpas aan via: Gratis Fitness. TAG je vrienden en/of vriendinnen met wie jij tijdens de kerstdagen GRATIS wilt fitnessen! ? PS: Sportschool Burning Heart is beide kerstdagen geopend van 09:00 tot 18:00 uur.

AFSCHEID DANSLERARES CELIA BERG
Vandaag, donderdag 14 december, is toch wel een beetje trieste dag voor mij. Voor de allerlaatste keer geeft Celia de meiden van onze dansschool o.a. hiphop les. Heb Celia leren kennen toen ze nog op onze oude Dojo dansles gaf aan Kids. Ze deed en doet dat nog steeds met een zeer aanstekelijk enthousiasme maar o.a. door haar drukke werkzaamheden met kids2party en de afstand Rotterdam versus Hilversum en terug op een altijd drukke A12 heeft haar tot dit besluit genoopt. Mocht een paar keer samenwerken met Celia in verband met Kids2party, zij gaf een spetterend verjaarsfeest en ik verzorgde de beelden. Het was niet alleen voor de meisjes en jongens van de party een feest maar zeker ook voor mij! Ga haar zeker missen en wens haar alle geluk en vele feestjes met kids2party.

Tot de volgende blog
Dick

Andere blogartikelen