skip to Main Content
Gratis proefweek

Gas, Licht en Druppels

En weer een week voorbij, een beetje frisse week op onze pas geopende dansschool annex Ladies only. Het zit namelijk zo, met het huren van de ruimte wilde de verhuurder graag dat elektra en gas gescheiden werd. De brandweer heeft sinds enige tijd een regel dat zowel de elektrameter en de gasmeter binnen 3 meter van de toegangsdeur afgesloten moet kunnen worden.
Nu is dat voor ons geen enkel probleem, direct naast de toegangsdeur is er ruimte om zowel de elektrameter alsmede de gasmeter te herbergen. Wat elektra betreft, gewoon een kabel vanuit de stoppenkast onder de grond door naar de nieuwe plek. Het wachten is op de firma die dan gelijk een elektrameter kan installeren.

Wat gas betreft in wezen hetzelfde. Nu zijn er in het gehele pand genoeg radiatoren aanwezig en is er reeds een verwarmingsketel geplaatst echter is deze nog niet aangesloten op deze ketel. Hier geldt hetzelfde als bij de elektrameter, men moet een aparte verbinding aanleggen naar onze toekomstige gasmeter. Het is wederom wachten op de firma die zoiets verzorgt. Nu hebben wij het verzoek gedaan aan de verhuurder om zo lang als het duurt gebruik te mogen maken van zijn ketel, er is nog niets verandert, en daar heeft hij geen bezwaar tegen.

Echter bleek dat er het een en ander gerepareerd moet worden aan zijn verwarmingsketel. Dat is in gang gezet dus hopen we snel dat er in onze vestiging een lekker temperatuurtje gaat komen. Bijkomend is het feit dat we nog zonder douche gelegenheid zitten, de ketel is er en het is dus wachten op onze eigen gas toevoer.

Instructiefilms
Vandaag ben ik weer begonnen met het opnemen van zogenaamde instructie films.
In het verleden was ik daar mee begonnen en dat bleek naderhand een schot in de roos. Jeremy op boksgebied, Noëll op Kickboksgebied, Twan samen met Humprey Sardjoe en Bouke op Fitnessgebied. Deze filmpjes zijn afwisselend tussen de 5000 keer en ruim 7000 keer bekeken. Ze zijn enkel op Facebook te zien en uiteraard op onze website onder het kopje videogalerij. De bedoeling is om afwisselend een persoon(s) eens per week zijn kunsten te laten vertonen. Aanstaande vrijdag, de dag dat mijn nieuwe blog verschijnt, is het de beurt aan Noëll.

Nieuwe druppels
De populariteit om onze Fitness-ruimte na de reguliere openingstijd te bezoeken is nog steeds groeiende. Het was zelfs zover dat we zonder nieuwe druppels kwamen te zitten.
Gelukkig is er door vlot reageren van Daan van de Kamp weer voldoende voorraad druppels.Voor het luttele bedrag van € 17,50, kosten druppel, en bij afgifte een geldig legimitatie bewijs kan men 24 uur per dag gebruik maken van onze fitness ruimte. Er geldt nog een belangrijk gegeven, de druppel is puur persoonlijk dus men mag niemand anders toelaten. Geloof me ik controleer nagenoeg elke dag of deze regel niet overschreden wordt.

Pinapparaat
Afgelopen week hebben we een paar dagen zonder werkend pinapparaat gezeten.
Dat mensen steeds meer gebruik maken van hun pinpas, ook van kleine bedragen, ondervinden we dagelijks op onze Dojo. Gelukkig staat er sinds gisteren (woensdag) een vers exemplaar dat weer naar behoren werkt, dus kan er weer volop gepind worden.

Tot de volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen